TROS

Hilversum, 25-04-2006
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
tros muziekcafÉ
Uitzending zaterdag 29 april
Radio 2 - 16.00 uur

Jazz-popster jamie cullum in tros muziekcafÉ

Jamie Cullum was vorig jaar oktober voor het eerst te gast in TROS MUZIEKCAFÉ en dat is hem zo goed bevallen dat hij opnieuw een bezoekje brengt aan de studio. Zelf noemt de virtuoos op de vleugel zijn muziek geen pure jazz, maar jazz met een vleugje rock en pop.

Op 3 mei presenteert Daisy Cools haar album 'Soul Traffic' in Nighttown in Rotterdam. In TROS MUZIEKCAFÉ is zaterdag een voorproefje te horen van deze singer/songwriter. Haar gevarieerde liedjes hebben vooral een relaxte en positieve sfeer.

Matt Schofield uit Engeland is ongetwijfeld één van de meest getalenteerde muzikanten onder de jonge garde van hedendaagse bluesgitaristen. Nadat hij in 2004 zijn eerste solo-cd uitbracht toerde hij door heel Europa en kan hij inmiddels tot de top van de Europese bluesgitaristen worden gerekend.

Dit jaar viert het orkest Mariachi Tierra Caliente het feit dat het al 20 jaar de ultieme vertegenwoordiger van de Mexicaanse Mariachi muziek in Nederland is. De onmiskenbare muziekstijl is typerend voor het veelzijdige Mexico, het klinkt naar zon en feest. Zaterdag een optreden in TROS MUZIEKCAFÉ.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

TROS MUZIEKCAFÉ wordt deze week gepresenteerd door Daniël Dekker.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/