Verzamelberichten zaterdag

's-Hertogenbosch, 29-04-2006

Mishandeling
Heusden In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn aan de Zustersteeg in Heusden drie mannen van 34, 32 en 24 jaar oud en woonachtig in Heusden en Waalwijk aangehouden. Zij worden verdacht van mishandeling dan wel openlijke geweldpleging. Het drietal was met elkaar in gevecht geraakt waarbij allen licht lichamelijk letsel opliepen. De aanleiding tot de vechtpartij en ieders rol daarin is onbekend. Het drietal is voor nader onderzoek ingesloten.

Mishandeling en vernieling

s-Hertogenbosch In de nacht van vrijdag op zaterdag is in zijn woning in s-Hertogenbosch een 17 jarige jongen aangehouden. Hij wordt er van verdacht aan de Rompertpassage zijn 16 jarige ex vriendin te hebben gebeten en vernielingen te hebben aangebracht aan haar bromfiets.

Vernieling

s-Hertogenbosch In de nacht van vrijdag op zaterdag is op de Visstraat een 25 jarige man uit Genderen aangehouden. Hij wordt er van verdacht van een bedrijfspand in genoemde straat een ruit te hebben vernield.

Openbare dronkenschap

Sint Oedenrode Omdat een 45 jarige man uit Sint Oedenrode zich in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Heuvel vervelend gedroeg en vermoedelijk ook een vrouw had geslagen werd de politie gewaarschuwd. De politie heeft de man terzake openbare dronkenschap aangehouden en ingesloten. Kort daarna is op dezelfde straat een 44 jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Ook zij verkeerde in staat van dronkenschap en is ingesloten.

Rijden onder invloed

Boxtel In de nacht van vrijdag op zaterdag is tegen 36 jarige vrouw uit Nijmegen proces-verbaal opgemaakt terzake het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. De vrouw reed met haar auto over de Rijksweg A2 onder Boxtel. Zij kreeg bovendien een rijverbod voor de duur van 4 uur.

Ook tegen een 26 jarige automobilist uit Boxtel is voor het zelfde feit proces-verbaal opgemaakt. Hij werd betrapt bij een controle op de Prins Bernhardstraat in zijn woonplaats. Hij kreeg een rijverbod voor de duur van 3 uur.

Rijbewijzen ingevorderd van dronken bestuurders

Oss Op de dr. Saal van Zwanenbergsingel in zijn woonplaats Oss is vrijdagavond een 59 jarige automobilist aangehouden. De man was onder invloed van alcoholhoudende drank. De blaastest op het politiebureau wees uit dat hij zo veel gedronken had dat zijn rijbewijs onmiddellijk werd ingevorderd. De verdachte kreeg een rijverbod voor de duur van 12 uur.

Oss - Op de Berghemseweg in zijn woonplaats Oss is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 22 jarige automobilist aangehouden. Ook hij bleek zodanig onder invloed van alcoholhoudende drank dat zijn rijbewijs moest worden ingevorderd. Hij kreeg een rijverbod voor de duur van 9 uur.

Graffiti

Oss In de nacht van vrijdag op zaterdag zag een getuige dat een man bezig was met aanbrengen van griffiti op een rolluik aan de Heuvel in Oss. De getuige heeft de verdachte, een 18 jarige inwoner van Oss aangehouden en overgedragen aan de politie. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt terzake vernieling.

Twee gewonden bij aanrijding

Ravenstein Vrijdagavond zijn bij een verkeersongeval op de Dorpenweg in Ravenstein twee automobilisten gewond geraakt. Beiden zijn met onbekend letsel overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen.

Een 28 jarige Ravensteinse automobilist reed volgens getuigen onverantwoord hard over genoemde weg komende uit de richting van Ravenstein. Nabij een rotonde kwam hij op de linker weghelft terecht en botste hij tegen een uit tegengestelde richting naderde personenauto die werd bestuurd door een 48 jarige vrouw uit Wijchen. De vrouw raakte bekneld en is door de brandweer uit haar auto bevrijd

Omdat het vermoeden bestond dat de 28 jarige automobilist onder invloed van alcohol verkeerde is een bloedproef afgenomen.

Arrestaties na voetbalwedstrijd

Oss Voor en na de voetbalwedstrijd TOP Oss NAC die vrijdagavond is gespeeld heeft de politie in totaal 15 personen aangehouden. Vier personen konden zich niet legitimeren en zijn na een identiteitsonderzoek en met een proces-verbaal op zak weer in vrijheid gesteld.

De anderen worden verdacht van opruiing en het gooien van stenen en andere materialen.

Alle aangehouden verdachten zijn afkomstig uit Oss en omgeving.

Door het gooien van stenen en andere zaken is er schade ontstaan aan een woning op de hoek van Hescheweg met de Mondriaanlaan. Ook een personenauto liep schade op. De bewoner heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie.
Alle verdachten zijn weer in vrijheid gesteld.