1e persbericht van zaterdag 29 april 2006

Eindhoven, 29-04-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie ontdekt harddrugs bij drugsactie

Vrijdag heeft de Politie een drugsactie gehouden in Woensel Noord. Dit naar aanleiding van meldingen van overlast vanuit de wijk. Er werden twee adressen bezocht. Op een adres in de Druivenstraat trof de politie een grote hoeveelheid XTC-pillen en cocaïne aan. De bewoners van het pand een 28-jarige vrouw en een 33-jarige man zijn aangehouden. De vrouw is na verhoor heengezonden. De man is ingesloten voor verder onderzoek. In een woning in de Baarle Hertoglaan vond de politie onder andere XTC-pillen, cocaïne en heroïne. Een 23-jarige man uit Geldrop, een 46-jarige en een 24-jarige Eindhovenaar werden aangehouden. De 46-jarige hoofdbewoner is ingesloten voor verder onderzoek. De twee andere mannen zijn na verhoor heengezonden. De harddrugs zijn in beslag genomen.

Eindhoven: Politie houdt mannen aan voor vernieling en bedreiging

Op de Vestdijk zijn zaterdagochtend rond 4.50 uur twee 23-jarige mannen uit Eindhoven aangehouden. Zij zouden een 24-jarige taxichauffeur met een mes bedreigd hebben en vernielingen aan zijn taxi hebben aangericht. De twee zijn de cel ingegaan voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt illegale plakker aan

Op de Keizersgracht is vrijdagavond rond 23.00 uur een 28-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De politie betrapte hem op heterdaad bij het plakken van posters op een plek waar dat niet is toegestaan. Hij is na verhoor heengezonden met een proces-verbaal. Zijn plakmaterialen zijn in beslag genomen.

Eindhoven: Rijbewijs kwijt

Vrijdagavond rond 19.00 uur is het rijbewijs van een 21-jarige man uit Eindhoven ingevorderd. Hij reed met een snelheid van 134 km/u over de Beukenlaan. Op de Beukenlaan mag maximaal 70 km/u gereden worden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Best: Auto gestolen

Tussen vrijdag 19.15 en zaterdag 1.00 uur is vanaf een parkeerplaats aan de Hoofdstraat een auto gestolen. Het gaat om een groene Opel Vectra met het kenteken 61-FS-JP.

Son: Laptop weg bij inbraak

Vrijdag tussen 8.45 en 22.30 uur is ingebroken bij een woning aan de Wadden. Een raam aan de achterzijde van de woning werd opengebroken. Een laptop werd weggenomen.