2e persbericht van zaterdag 29 april 2006

Eindhoven, 29-04-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt illegale plakkers aan

Zaterdagochtend rond 10.40 uur werd op de Molenstraat een 26-jarige man uit Veghel aangehouden. Hij was bezig met het plakken van posters op een plek waar dat niet mag. In een parkeergarage aan het Eindje zijn zaterdagmiddag rond 13.40 uur een 18-jarige en 19-jarige man uit Oirschot aangehouden. De politie betrapte hen eveneens op heterdaad toen zij bezig waren posters te plakken op een plek waar dat niet is toegestaan. De drie zijn meegenomen naar het bureau en na verhoor heengezonden. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt. De plakmaterialen zijn in beslag genomen.

Eindhoven: Politie houdt man aan voor vernieling

In zijn woning in Stratum is zaterdag rond 10.15 uur een 35-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij kreeg ruzie met zijn vriendin en vernielde de ruit van de voordeur. Hij zou zijn vriendin ook bedreigd hebben. Hij is meegenomen naar het bureau en ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Rijbewijs kwijt na aanrijding

Zaterdagochtend rond 4.55 uur is het rijbewijs van een 38-jarige Eindhovenaar ingevorderd. Hij reed in zijn auto achter op een taxi die voor een stoplicht stond te wachten op de Boschdijk. De taxi reed daardoor weer achter op een auto die eveneens voor het stoplicht stond te wachten. Bij controle bleek de Eindhovenaar gedronken te hebben. Hij blies een promillage van 1,9. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Politie houdt schennispleger aan

In zijn woning in Woensel Zuid is zaterdag rond 12.15 uur een 44-jarige man aangehouden. Hij zou schennis hebben gepleegd. Hij stond naakt voor de raam en verrichtte onzedelijke handelingen als er vrouwen of kinderen voorbij kwamen. Hij is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Valkenswaard: Schapen uit wei gestolen

Tussen woensdag 0.00 uur en zaterdag 11.30 uur zijn vanuit een weiland aan de Kerkakkerstraat twee schapen gestolen. De schapen waren ongeveer een half jaar oud en 80 cm hoog.