Ingezonden persbericht


persbericht

met collega's of relaties de bioscoop voor jezelf

PathÉ legt de rode loper uit voor bedrijven!

Amsterdam, maart 2006 - Pathé, de grootste bioscoopexploitant van Nederland, rolt de rode loper uit voor het bedrijfsleven! In mei wordt bedrijven de mogelijkheid geboden een exclusief personeelsuitje te boeken: gebruik van een filmzaal waar Mission Impossible 3 of Da Vinci Code wordt vertoond. Popcorn en een drankje zijn uiteraard inclusief. Met collega's of relaties de bioscoop voor jezelf, gegarandeerd een filmsterrengevoel!

Filmsterrenbehandeling bij Pathé
Naar de film als bedrijfsuitje of relatiegeschenk is geen 'Mission Impossible' meer! In mei kunnen groepen van tenminste 100 personen in alle Pathé theaters een exclusieve filmzaal boeken. Dé manier om medewerkers te bedanken voor hun geleverde prestaties of om zakelijke relaties te trakteren. Dit speciale arrangement is vanaf 4 mei te boeken voor Mission Impossible 3 en vanaf 18 mei voor Da Vinci Code voor E 16,- per persoon, inclusief popcorn en een drankje. Uitgebreide arrangementen met catering zijn bespreekbaar.

Meimaand, filmmaand
In mei worden twee grote films uitgebracht in Nederland; Mission Impossible 3 is het vervolg op de eerdere twee actiethrillers met Tom Cruise in de hoofdrol. Ook in deze derde editie krijgt hij als geheim agent Ethan Hunt te maken met een schijnbaar onmogelijke opdracht. Da Vinci Code is de langverwachte verfilming van de gelijknamige bestseller van Dan Brown. Tom Hanks speelt Dr. Robert Langdon die betrokken raakt bij de mysterieuze dood van de curator van het Louvre in Parijs, het begin van een zoektocht naar boodschappen in de kunstwerken van Leonardo Da Vinci.

Pathé is de grootste bioscoopexploitant van Nederland met bioscopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Utrecht, Groningen, Eindhoven en Helmond. Pathé besteedt veel zorg aan de selectie van het filmprogramma: een zo actueel en breed mogelijk aanbod. Behalve de consument vindt ook het bedrijfsleven steeds vaker de weg naar Pathé. De meeste bioscopen lenen zich uitstekend voor het geven van presentaties en het organiseren van evenementen of congressen. Neem voor meer informatie contact op met Pathé via 020- 625 85 81 of email naar m.beekhuis@pathe.nl. Zie ook www.pathe.nl.



Ingezonden persbericht