Rechtbank Amsterdam


Agenda van de Ondernemingskamer van 4 mei 2006

Op donderdag 4 mei 2006 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

* 09.00 uur: het verzoek van FinQorp B.V. (advocaat: mr. P. Russell) tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen bij TriQorpB.V.
* 10.00 uur: de onderscheiden verzoeken van EOC Management N.V. (advocaat: mr. A.W. van Dusseldorp) en van Cordial Beheer B.V. en Chemtack Beheer B.V. (advocaat: mr. R.S. van der Spek) om vast te stellen dat bij Cordial Beheer en Registergoederen B.V. (advocaat: mr. R.S. van der Spek) van wanbeleid is gebleken en tot het treffen van voorzieningen,
alsmede het verzoek van Cordial Beheer en Registergoederen B.V. om EOC Management N.V. te veroordelen in de kosten van het onderzoek.
* 13.00 uur: het verzoek van Bremamax B.V. c.s. (advocaat: mr. M.A.D. Bol) tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen bij Jachthaven Hillegersberg B.V. (advocaat: mr M.M. Tuytel).
* 15.00 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van APM Terminals Rotterdam B.V. (advocaat mr. W.J. van den Bos) dat zich richt tegen het besluit van APM Terminals Rotterdam B.V. (advocaat: mr. M.J.B.T. Evers) tot overdracht van het Empty Depot aan Maersk Container Services Benelux B.V.

mr. Katelijne van Hassel
Secretaris van de Ondernemingskamer

Amsterdam, 2 mei 2006


---

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan de Prinsengracht 436 te Amsterdam. De mogelijkheid bestaat dat de behandeling van bepaalde zaken geen doorgang vindt, bijvoorbeeld omdat partijen alsnog tot een vergelijk zijn gekomen.

Bron: Gerechtshof Amsterdam Datum actualiteit: 2 mei 2006 Naar boven