Mei 2006

Martin van Kranenburg na 11 jaar D-reizen naar Libralab.nl Per 1 mei 2006 is Martin van Kranenburg benoemd tot senior internet adviseur bij Libralab.nl. In die functie is hij verantwoordelijk om bedrijven verder te helpen met het opzetten, beheren en continue verbeteren van Internet en IT toepassingen

Martin van Kranenburg (1968) is sinds 1998 actief met het zakendoen op internet. In juni 1995 is hij aan de slag gegaan bij D-reizen, de grootste onafhankelijke reisbureauketen van Nederland. Martin van Kranenburg heeft aan de wieg gestaan van de website van D-reizen. Als Manager E-commerce was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en optimalisatie van D-reizen.nl. Na bijna 11 jaar D-reizen zal hij zijn ruime internet ervaring inzetten om bedrijven te adviseren en verder te helpen met internetoplossingen.

Libralab

Libralab is een jong, winstgevend internet en IT bedrijf in Utrecht. Libralab helpt en ondersteunt bedrijven met het opzetten, beheren en optimaliseren van internettoepassingen. Libralab is een full service internet & IT bureau, dat wil zeggen dat Libralab de expertise in huis heeft om trajecten van A tot Z uit te voeren. Libralab werkt ondermeer voor Hemels BV, Holiday Cars, Juwelier van der Eerden, MB Car Hire, Mediaflex Jobsupport en Mercedes-Benz.