Verzamelbericht donderdag

's-Hertogenbosch, 04-05-2006

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Tegen een 30 jarige automobilist uit Den Bosch is op 4 mei 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 01.50 uur op de Oostwal te Den Bosch.

Verdachten henneptransport aangehouden

Vlijmen Op de Ekelaarlaan te Vlijmen is op 4 mei 2006 omstreeks 02.55 uur tijdens een controle in een busje een grote hoeveelheid hennepplanten aangetroffen. Ook werden een 43 jarige man uit Schijndel, een 46 jarige man uit Haaren, een 42 jarige man uit Vlijmen en een 40 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Deze zaten ook in het busje.

Eenzijdig ongeval

Berlicum Een 18 jarige automobilist uit Sint Michielsgestel is op 4 mei 2006 omstreeks 00.05 uur de macht over het stuur verloren en op het Mercuriusplein te Berlicum tegen een muurtje gereden en een daar geparkeerde aanhangwagen. De bestuurder raakte licht gewond.

Heler aangehouden

Uden Dinsdagmiddag is in de Land van Ravensteinstraat een 38-jarige man in zijn woonplaats aangehouden. Na onderzoek van de politie wordt de Udenaar verdacht van heling van goederen die van diefstal afkomstig zijn. De verdachte is voor nader onderzoek inverzekeringgesteld.

Aanhouding na mishandeling

Cuijk Woensdagmiddag is in een woning in Cuijk een 29-jarige man in zijn woonplaats aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 26-jarige plaatsgenoot te hebben geschopt en geslagen. Het slachtoffer liep als gevolg van deze mishandeling een dik oog en enkele schaafwonden op. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor.

Aanhouding na bedreiging

Zeeland Woensdagavond is in het Schouwveld een 18-jarige Udenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 45-jarige vrouw en haar zoon met de dood te hebben bedreigd. De Udenaar is overgebracht naar het politiebureau.

Bromfietser onder invloed

Vught In de nacht van woensdag op donderdag is in de Vlasmeersestraat een 37-jarige man in zijn woonplaats aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De bromfietser kreeg een rijverbod van acht uur en er is proces-verbaal opgemaakt.