Ryanair


---

04.05.06

RYANAIR: NIEUW RECORD IN AANTAL PASSAGIERS PER MAAND

Ryanair, Europa's Nr.1 low fares airline, viert vandaag het hoogste aantal passagiers per maand met een record van 3,44 miljoen passagiers in april, 29% meer in vergelijking tot vorig jaar.

Bij het bekend maken van deze record passagierscijfers zei David Gering, Ryanair's Commercieel Directeur voor de Benelux:

"Alleen al in de maand april heeft Ryanair meer passagiers vervoerd dan in alle 12 maanden van 1997 tesamen. Ryanair onderhoudt momenteel 332 routes van en naar 117 luchthavens verspreid over 22 landen en er is geen beter bewijs van de populariteit van Ryanair dan de groei in het aantal passagiers in Europa."

"Ryanair groeit terwijl British Airways, Lufthansa en Air France in Europa stagneren. Dit komt omdat passagiers Ryanair's goedkope tarieven, stiptheid en efficiënte service willen en dit is niet te vinden bij de dure luchtvaartmaatschappijen met hun gebruikelijke vertragingen en extra brandstoftoeslagen."


---

Copyright Ryanair Ltd. All rights reserved.
Use of this site is subject to the Ryanair.com Terms and Conditions. Cheap Flights - Lowest European Fares, Low Cost Airline