Politie Zeeland


---


Z-1805-2006 Terneuzense beroofd van tas
In haar woonplaats is woensdagavond een 17-jarige meisje uit Terneuzen beroofd van haar handtas.
Ze zat rond 23.30 uur op een bankje in het winkelcentrum Zuidpolder toen geheel onverwachts een voorbijrijdende fietser haar tas uit haar handen griste. De dief fietste met de handtas het winkelcentrum uit.

Z-1806-2006 Rijbewijs ingenomen bij alcoholcontrole
Bij een alcoholcontrole op de Tractaatweg in Terneuzen heeft de politie rond middernacht het rijbewijs ingenomen van een 32-jarige Belgische automobilist.
Uit de afgenomen blaastest bleek dat hij ruim 3,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken waarop zijn rijbewijs werd ingenomen. Hij ontving een dagvaarding om zich te zijner tijd voor de rechter te komen verantwoorden.


Z-1807-2006 Dronken automobilist veroorzaakt ongeval
De politie heeft donderdag rond 01.30 uur een 20-jarige Tilburger aangehouden in een horecagelegenheid in Oostburg.
De Tilburger was kort voor zijn aanhouding in de Nieuwstraat tegen een verkeersbord en een lantaarnpaal gereden en vervolgens weggelopen. Agenten troffen ter plaatse de auto op de zijkant aan zonder bestuurder. Ze zochten nog in de directe omgeving van de auto naar personen die mogelijk uit de auto waren geslingerd, maar troffen niemand aan. De bestuurder bleek in een horecagelegenheid te zitten waar hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Uit een afgenomen blaastest bleek dat hij bijna 4 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken waarna zijn rijbewijs werd ingenomen.
Na opmaken van proces-verbaal is hij weer in vrijheid gesteld.

---- --