Gemeente Smallingerland

Doe mee met het Compliment!

Het Nationaal Compliment

Nederland telt 4 miljoen vrijwilligers. Zonder hen zou de maatschappij veel minder leefbaar zijn. Vrijwillige inzet verdient ondersteuning, erkenning en Complimenten! Vereniging Nederlandse Organisatie Vrijwilligerswerk (Vereniging NOV) en de Rabobank reiken daarom op 16 december 2006 voor de tiende keer het Nationale Compliment uit, dé aanmoedigingsprijs voor vrijwilligerswerk.

Ook dit jaar kunnen de drie beste, meest inspirerende en opvallende vrijwilligersprojecten in Nederland prijzen winnen van resp. ⬠12.500,--, ⬠7.500,-- en ⬠5.000,--. Maar ook de overige 17 genomineerden krijgen ⬠1.000,-- overhandigd.

Doe mee en win het Nationaal Compliment 2006!

Alle vrijwilligersorganisaties kunnen zich inschrijven.

Het GemeentenCompliment

Daarnaast zetten Vereniging NOV en het ministerie van VWS ook gemeenten met goed vrijwilligersbeleid weer in het zonnetje met het GemeentenCompliment. Gemeenten kunnen zichzelf inschrijven maar ook worden voorgedragen door een vrijwilligersorganisatie.

Inschrijfformulieren kunt u krijgen via internet: www.nov.nl of vraag een inschrijfformulier aan bij Vereniging NOV, Postbus 12080, 3501 AB Utrecht. Formulieren voor het Nationaal Compliment zijn ook te verkrijgen bij de Rabobank. Inschrijving sluit 30 juni 2006.