ADO Den Haag

Den Haag, donderdag 4 mei 2006

T.a.v. de sportredactie

Seizoen 2006/2007 in teken van afscheid Zuiderpark

In het seizoen 2006/2007 speelt ADO Den Haag haar laatste wedstrijden in het Zuiderparkstadion. Om deze reden zal dit seizoen in vele opzichten in het teken staan van het afscheid van het Zuiderparkstadion.

Ten behoeve van het Farewell Season is een speciaal logo ontwikkeld. Dit logo zal komend seizoen onder andere in de vorm van een badge door de spelers van ADO Den Haag op de linkermouw van zowel het thuis- als uittenue worden gedragen.

In het kader van het Farewell Season krijgen supporters van ADO Den Haag bovendien de mogelijkheid om via www.adodenhaag.nl hun mooiste Zuiderpark-moment kenbaar te maken. Uit de inzendingen wordt een top-10 van de meest gedenkwaardige momenten in het Zuiderparkstadion samengesteld.

De jaarlijkse ADO Den Haag Familiedag, die dit jaar op zondag 6 augustus aanstaande zal plaatsvinden, staat eveneens in het teken van het laatste jaar in het Zuiderparkstadion. Tijdens deze dag zal onder andere de top-10 van Zuiderparkmomenten bekend worden gemaakt.

Tenslotte zal ook gedurende het seizoen 2006/2007 regelmatig worden stilgestaan bij het afscheid van het Zuiderparkstadion.


Noot voor de redactie (