Anwb uitgeverij boeken

ANWB introduceert Fotoatlassen

De ANWB introduceert een nieuw concept van reisinformatie: de ANWB Fotoatlas. De Fotoatlassen zijn anders dan de traditionele reisgidsen of het reisboek, het is namelijk een glossy reismagazine. Het leest makkelijk en plezierig, en is zeer geschikt om in de vakantiestemming te komen.

Elke Fotoatlas begint met een aantal pagina's met prachtige grote foto's, zodat de vakantieganger direct de sfeer van de bestemming proeft. Vervolgens worden verschillende delen van de stad of streek beschreven en deze zijn wederom voorzien van vele foto's. Elk hoofdstuk bevat een paginagrote kaart waarop de hoogtepunten staan aangegeven. Ook wordt aandacht besteed aan speciale bezienswaardigheden, zoals parken en kunstobjecten, of worden tips gegeven over plaatselijke lekkernijen en uitstapjes. Achterin de Fotoatlas wordt handige informatie vermeld, zoals: feestdagen, evenementen, hotels, restaurants, noodgevallen, ambassades, openbaar vervoer, geschiedenis en feiten en cijfers over de bestemming.

De volgende 12 titels zijn verkrijgbaar: Algarve, Australië, China, Costa Brava, Kroatische kust, Londen, New York, Noord-Italiaanse meren inclusief Milaan, Parijs, Rome, Toscane, Zuid Afrika.

'ANWB Fotoatlassen' kosten 8,95 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij alle ANWB-winkels, bij boekhandels en warenhuizen en te bestellen via anwb.nl.


Noot voor de redactie,