Ingezonden persbericht


Deelnemerswerving beveiligingsbeurs Community@Security gestart

VNU Exhibitions is gestart met de deelnemerswerving voor de beveilingsbeurs Community @ Security. De beurs, die voortbouwt op eerdere beveiligingsbeurzen als Security en Integrale Veiligheid, wordt gehouden van dinsdag 30 oktober tot en met donderdag 1 november 2007 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Community @ Security is volgens projectmanager Peter van Ettinger van VNU Exhibitions een combinatie van expositie, (rampen)demo's, power sessies, relatie dinnershow en round table sessies. "Ze hebben gemeen bezoekers en exposanten op een bijzondere manier met elkaar in contact te brengen. Indringend, emotioneel en doeltreffend", aldus Van Ettinger.

Met de round table sessies en de relatie dinnershow richt de beurs zich op de top uit de branche, gecombineerd met directie- en management van eindgebruikers, brancheorganisaties en politiek. De kracht van de bezoekersdatabases van VNU Exhibitions en de inzet van moderne middelen zoals VNU Webcasting zorgen voor het mobiliseren van nieuwe en kwalitatief goede bezoekersdoelgroepen. Communities waarop VNU Exhibitions de marketingactiviteiten toespitst zijn onder meer gezondheidzorg, industrie, openbaar bestuur, retail en bouw.

Themakanalen
De themakanalen op internet starten vanaf 1 september 2007. Hiermee biedt VNU Exhibitions exposanten nieuwe exposure mogelijkheden voorafgaand aan de beurs. Chatthema's, discussies, innovaties en bedrijfprofielen maken hier deel van uit. "Met deze aanpak lopen we voorop", aldus Van Ettinger. "Het themakanaal wordt een must voor iedere beveilingsprofessional, beveilligingsinstallateur of eindgebruiker."

Eerste reacties uit de markt op Community @ Security 2007 zijn positief. Verfrissend, branchebindend en representatief voor het imago van de branche, aldus de markt.

Integrale Veiligheid 2005 trok in november ruim 8.500 bezoekers, die gezamenlijk 90 duizend standbezoeken hebben afgelegd. Nog tijdens de beurs gaf al driekwart van de bezoekers aan ook in 2007 de beveiligingsbeurs te zullen bezoeken.

De komende weken worden oud-exposanten van Integrale Veiligheid benaderd. Vanaf 1 september 2006 gaat de plattegrond live en kunnen geĂŻnteresseerde bedrijven ook via internet een optie nemen op de beschikbare locaties.

-.-.-.-.-. -

Noot voor de redactie (