Ingezonden persbericht


Inschrijving Applicatie Award 2006 geopend

Bedrijven kunnen zich weer aanmelden voor de Applicatie Award, die in 2006 voor de vierde keer wordt uitgereikt. De tweejaarlijkse Applicatie Award beloont de meest verrassende innovaties op het gebied van aandrijftechniek, productieautomatisering of besturingstechniek. De uitreiking vindt plaats op dinsdag 3 oktober, tijdens de beurs Aandrijftechniek & Factory Automation in Jaarbeurs Utrecht. Inschrijven voor de Applicatie Award is tot 10 juli mogelijk via www.aandrijftechniek-online.nl.

De Applicatie Award heeft als doel het aanbod aan slimme applicaties van producten, systemen en innovatieve oplossingen zichtbaar te maken aan een zo breed mogelijk geïnteresseerd publiek. Meedingen naar een Award is mogelijk voor bedrijven met innovaties in applicaties van producten en systemen in directe relatie tot aandrijftechniek, productieautomatisering of besturingstechniek. Inzendingen worden beoordeeld aan de hand van criteria als innovatieve waarde en business potential. De Applicatie Award is een initiatief van VNU Exhibitions en wordt ondersteund door de Federatie Aandrijven en Automatiseren (FEDA).

Aandrijftechniek & Factory Automation, vakbeurs voor aandrijftechniek, productieautomatisering en besturingstechniek, wordt gehouden van 3 tot en met 6 oktober tijdens De Industriële Week in Jaarbeurs Utrecht. Tot De Industriële Week behoren ook de vakbeurzen: Industrial Processing, Processing & ICT en Macropak. In totaal zullen zo'n 1.000 exposanten bezoekers uit de industrie ontvangen.

-.-.-.-.-.-

Noot voor de redactie (