Gemeente Vlaardingen


Parkeergelegenheid Olmendreef

Gepubliceerd op: 3 mei 2006

Parkeergelegenheid Olmendreef
De gemeente Vlaardingen wil meewerken aan het plan om 26 parkeerplaatsen aan te leggen naast het rouwcentrum aan de Olmendreef. Deze parkeergelegenheid dient o.a. ter compensatie van de 10 parkeerplaatsen die verdwijnen door het vergroten van de opstelruimte voor bussen aan de Olmendreef.

Het plan is strijdig met het vigerende bestemmingsplan Vlaardingse Vaart-Noord, omdat het aanleggen van parkeerplaatsen strijdig is met de doeleindenomschrijving van de bestemming Groenvoorzieningen.

Burgemeester en wethouders willen voor dit bouwplan vrijstelling verlenen van het geldende bestemmingsplan op basis van artikel 19, lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO). Dit kan voor een project, als dat project is voorzien van een goede ruimtelijke onderbouwing.

Ter inzage
Vanaf donderdag 4 mei 2006 liggen zes weken lang ter inzage (dienst Stadswerk, afdeling Ruimtelijke Ordening & Milieu, sectie Vergunningen en Ontheffingen, Hoflaan 27, kamer S.1.04):


- het ontwerp-besluit tot het verlenen van vrijstelling als bedoeld in artikel 19, lid 2 WRO;


- de ruimtelijke onderbouwing d.d. 2 mei 2006;

Reageren
Gedurende deze termijn kan iedereen een zienswijze over het ontwerp-besluit naar voren brengen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling, bij voorkeur schriftelijk. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders, per adres Dienst Stadswerk, Postbus 141, 3130 AC Vlaardingen, t.a.v. het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ordening & Milieu. In uw brief kunt u aangeven of u over uw zienswijze gehoord wilt worden. Uw mondelinge zienswijze kunt u kenbaar maken door een afspraak te maken via de receptie van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu, telefoonnummer: 010-2484700