AutoRai

Citroën laat zich van zijn zonnigste kant zien

(5/4/2006)
Nu het zonnetje zich van zijn beste kant laat zien, kan ook Citroën niet achterblijven. In de maand mei gelden de volgende aantrekkelijke aanbiedingen.
Caractère-modellen
De zeer rijk uitgeruste C2 Caractère is voorzien van o.a. meegespoten bumpers, centrale deurvergrendeling, elektrisch bediende ramen voor, achterspoiler, transparante achterlichten, Sony Radio/CD-speler en Sony Walkman MP3 speler met 6 GB geheugen. Dit model is leverbaar met een 1.1i, een 1.4i of een 1.4 HDi motor. De C2 Caractère wordt aangeboden vanaf ⬠12.990, - incl. BTW/BPM met een klantvoordeel van ⬠500, - incl. BTW.

De veelzijdige C3 Pluriel is er ook in een exclusieve Caractère-uitvoering welke o.a. is uitgerust met Radio/CD-speler met bediening aan het stuur, 15 inch lichtmetalen velgen en automatisch inklapbare buitenspiegels. De C3 Pluriel Caractère is een gelimiteerd model; slechts 60 stuks worden er aangeboden. Op de C3 Pluriel Caractère zit een klantvoordeel van wel ⬠1.175, - incl. BTW.

De C3 Caractère is uitgerust met o.a. automatische airconditioning, regensensor, parkeersensoren achter, flankbescherming en bumpers in de kleur van de carrosserie en Radio/Cd-speler met bediening aan het stuur. Op de C3 Caractère zit een klantvoordeel van ⬠1.200, - incl. BTW.

De zeer ruime Berlingo Multispace in speciale Caractère-uitvoering biedt standaard een uitgebreid pakket aan extraâs zoals: cruise control met snelheidsbegrenzer, airconditioning, mistlampen voor, meegespoten buitenspiegels en bumpers. De Berlingo Caractère is er vanaf ⬠17.950, - incl. BTW/BPM en heeft een klantvoordeel van ⬠900, - incl. BTW.

De Xsara Picasso Caractère heeft een ongekend rijke standaarduitrusting waar een klantvoordeel van ⬠950, - incl. BTW op rust. Deze speciale uitvoering is voorzien van o.a. automatische inschakeling van de verlichting, cruise control met snelheidsbegrenzer, lederen stuurwiel, regensensor, temperatuur geregelde airconditioning, Radio/CD-speler met 6 speakers en bediening aan het stuur en parkeersensoren achter.

TomTom One
Bij aanschaf van een C4, C5 of een Xsara Picasso uit voorraad ontvangt de klant een gratis TomTom ONE met een Europese wegenkaart CD. Bovendien kan de inruilkorting op deze modellen oplopen van ⬠2.000,
- tot ⬠3.000, - boven de ANWB/BOVAG koerslijst.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster