Gemeente Voorschoten

Persberichten - Vrijwilligersmarkt presenteert zich tijdens Weekend van Voorschoten
Uitgebracht op: donderdag 4 mei 2006

De Vrijwilligersmarkt wordt dit jaar georganiseerd tijdens het Weekend van Voorschoten op zaterdag 9 september 2006.
Vrijwilligersorganisaties die willen deelnemen kunnen zich uiterlijk 30 juni 2006 aanmelden. Nieuw is dat u zich kan aanmelden via deze website, zie de button rechts. De gemeente Voorschoten ondersteunt de vrijwilligersmarkt.

Ook dit jaar verwachten de organisatoren een brede blik te kunnen bieden op het verenigingsleven van Voorschoten. Voor de in totaal 180 actieve Vrijwilligersorganisaties in Voorschoten zijn 60 kramen gereserveerd in de Schoolstraat en een gedeelte van het Treubplein. Voor organisaties die een demonstratie willen geven worden ruime plekken gereserveerd in de Voorstraat. De kramen worden voor de vrijwilligersorganisaties uit Voorschoten kosteloos beschikbaar gesteld.

De organisatie stelt drie prijzen beschikbaar voor kramen waarin op originele wijze het vrijwilligerswerk wordt gepresenteerd. De deelnemers krijgen hierover meer informatie toegezonden nadat zij zich voor de Vrijwilligersmarkt hebben aangemeld. Het thema van de Vrijwilligersmarkt is dit jaar: ¡¥er zit muziek in vrijwilligerswerk¡¦.

De Vrijwilligersmarkt maakt onderdeel uit van het Weekend van Voorschoten en is zo verzekerd van een bruisend en drukbezocht podium. Zoals gewoonlijk biedt het weekend een breed en gevarieerd programma met uiteenlopende activiteiten, die naast elkaar plaatsvinden. Zo valt de Vrijwilligersmarkt samen met de Open Monumentendag, bieden winkeliers op zaterdag hun waren eveneens in kramen aan en wordt ook de muziekdag op die dag gehouden.

De organisatie van de Vrijwilligersmarkt is in handen van mevrouw Koemans en de heren Knijnenburg Utermark. Voor vragen, opmerkingen of aanmeldingsformulieren:

h robknijnenburg@hotmail.com
h utermarkroel@hetnet.nl
h De heer Knijnenburg (071) 5768 580.


- einde bericht -