ProLogis benoemt Ralf Wessel tot adjunct directeur en .......

Prologis

ProLogis benoemt Ralf Wessel tot adjunct directeur en manager European Fund & Capital Markets

AMSTERDAM, Nederland, May 4 /PRNewswire/ --

ProLogis (NYSE: PLD), wereldwijde marktleider in distributiefaciliteiten en services, maakte vandaag bekend dat het bedrijf Ralf Wessel heeft aangesteld als adjunct directeur en manager European Fund & Capital Markets.

Mr Wessel komt van Equity Estate, een in Nederland gevestigde makelaardij, waar hij verantwoordelijk was voor het opzetten en het structureren van investeringsmogelijkheden voor investeerders uit het Midden-Oosten. Zijn verdere verantwoordelijkheden bestonden uit de ontwikkeling en de uitvoering van de investeringsstrategie voor de beheerde fondsen van het bedrijf, actief vermogensbeheer, acquisities en de daaraan gerelateerde schuldbemiddeling.

"Wij zijn heel erg blij dat wij Ralf Wessel aan boord hebben gehaald als lid van het ProLogis executive team in Europa", zei Jeffrey H. Schwartz, president directeur van ProLogis. "Zijn ervaring en deskundigheid in vermogensbeheer en fondsbeheer zullen enorm waardevol blijken bij onze voortgaande uitbreiding op de Europese markt".

Bij Prologis zullen fondsbeheer en het daaraan gerelateerde vermogensbeheer tot het pakket van verantwoordelijkheden van Mr. Wessel behoren: "Ik heb ProLogis' groei en uitbreiding van haar fondsbeheer gade geslagen en ik kijk uit naar de mogelijkheid om bij te dragen aan het stijgende succes van het bedrijf"', zei Wessel.

Mr. Wessel, 34 jaar oud, haalde zijn M.S.c. (Meester in de Wetenschap) aan de Universiteit van Amsterdam en zijn M.S.c. in onroerend goed aan de City University in Londen.

Over ProLogis

ProLogis is een marktleider in distributiefaciliteiten en - services. Sinds 31 maart 2006 bezit, beheert en ontwikkelt het bedrijf 36,1 miljoen vierkante meter (388,6 vierkante voet) verdeeld over 2337 industriële vestigingen op meer dan 79 markten verspreid over Noord-Amerika, Europa en Azië. Wij gaan door met het uitbreiden van het eerste en het grootste wereldwijde netwerk van distributiefaciliteiten van het bedrijf met het doel om de waarde van de onderneming voor de aandeelhouders te vergroten. Wij verwachten dit te bereiken door het ProLogis Operating System (R) en onze bereidheid uitzonderlijke faciliteiten en diensten aan te bieden om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van onze klanten.