Ingezonden persbericht


Persbericht

EXACT ONLINE IN BELGIë GELANCEERD

Delft, 4 mei 2006 ­ Exact Holding N.V. (Exact) heeft zijn online boekhoudpakket, Exact Online, in België gelanceerd. Eerder, in november 2005, lanceerde Exact zijn ASP-product al in Nederland. Exact Online is een snelle, veilige en gemakkelijk te gebruiken oplossing die de samenwerking tussen het accountants- of administratiekantoor en de klant vergemakkelijkt. Met Exact Online hebben beide partijen toegang tot dezelfde informatie en de uitwisseling van gegevens kan efficiënt plaatsvinden. Rajesh Patel, CEO van Exact 'De goede ontvangst van Exact Online in de Nederlandse markt geeft ons vertrouwen om het, zoals gepland, in België te lanceren. Wij hebben een sterke positie in de onderkant van de Belgische middenmarkt en deze oplossing vormt een perfecte complementering van ons productaanbod in dit segment.'

Exact Online is een internetboekhoudingsprogramma, waarvoor abonnees een vast bedrag per maand betalen. Ondernemingen hoeven niet vooraf te investeren in bedrijfssoftware. Hosting, software-upgrades en ondersteuning door een professionele helpdesk zijn bij de abonnementsprijs inbegrepen. Na het inloggen werken accountants en ondernemers in een beveiligde internetomgeving.

Over Exact Software
Exact Software werd in 1984 opgericht en is een internationaal vooraanstaande producent van zakelijke software. Naast traditionele, geïntegreerde oplossingen voor Enterprise Resource Planning (ERP) ontwikkelt Exact Software daaraan gerelateerde oplossingen voor onder andere Human Resource Management (HRM), Customer Relationship Management (CRM), Project Management en elektronische workflow.

Exact Software heeft zijn hoofdkantoor in Delft en onderhoudt daarnaast een netwerk van vestigingen in Europa, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië en Afrika. Met meer dan 2700 medewerkers, vestigingen in ruim 40 landen en oplossingen die beschikbaar zijn in 40 talen, bedient Exact Software momenteel klanten in 125 landen, verspreid over alle vijf continenten.

In 2005 bedroeg de omzet van Exact Software ¤ 224,5 miljoen. Sinds juni 1999 is Exact Holding NV genoteerd aan de Eurolist by Euronext Amsterdam. # # #



Ingezonden persbericht