Option


OPTION'S RESULTATEN VAN HET EERSTE KWARTAAL 2006

Voor onmiddellijke publicatie (vrije vertaling van de officiële Engelse versie)

Leuven, België ­ 4 mei 2006 - Option N.V. (EURONEXT Brussel: OPTI; OPNVY), de vernieuwer op het gebied van draadloze communicatie, heeft vandaag haar resultaten bekendgemaakt voor het eerste kwartaal eindigend op 31 maart 2006. De resultaten zijn weergegeven in Euro en werden voorbereid in overeenstemming met de International Financial Reporting Standards (IFRSs).

De kerncijfers van het eerste kwartaal omvatten :


· De opbrengsten voor het eerste kwartaal van het boekjaar 2006 bedraagt 58,3 miljoen euro, een stijging met 94,5% in vergelijking met de 30,0 miljoen euro die werd gerealiseerd in het eerste kwartaal van 2005.


· De brutowinstmarge was 38,5% voor het eerste kwartaal vergeleken met de brutowinstmarge van 49,9% die gerealiseerd werd tijdens het eerste kwartaal van 2005. Deze trend weerspiegelt de evolutie naar een volume speler te worden.


· De bedrijfsresultaat nam toe tot 8,1 miljoen euro of 14,0% ten opzichte van de opbrengsten tijdens het eerste kwartaal van 2006 komende van 5,5 miljoen euro of 18,4% ten opzichte van de opbrengsten gedurende de overeenkomstige periode in 2005, wat een stijging van 47,6% betekent.


· De nettowinst van het eerste kwartaal van het boekjaar 2006 bedroeg 7,6 miljoen euro, gelijk aan een winst per aandeel van 0,74 euro of 0,74 euro per aandeel na dilutie, in vergelijking met een nettowinst van 3,7 miljoen euro zijnde 0,37 euro per aandeel of 0,37 EUR per aandeel na dilutie gedurende het eerste kwartaal van 2005, een groei van 104,2%.


· Tijdens het eerste kwartaal stegen de voorraden met 3,4 miljoen euro. Deze stijging is toe te schrijven aan de stijgende voorraad componenten die aangelegd werd om aan de sterk toenemende marktvraag te kunnen voldoen evenals de voorraad afgewerkte goederen klaar voor levering in de eerste week na kwartaaleinde. De voorraad afgewerkt product bleef laag en vertegenwoordigde 15,5% van de totale voorraad.

Geconsolideerde resultaten:

Cijfers over drie maanden eindigend 31 maart
In miljoen euro (uitgezonderd cijfers per aandeel) 2006 2005 Opbrengsten................................................................................................ 58,3 30,0 Brutowinst................................................................................................ 22,4 14,9

Bedrijfskosten................................................................................................ (14,3) (9,4) Bedrijfsresultaat (EBIT)..................................................................................... 8,1 5,5 Nettowinst................................................................................................ 7,6 3,7

Gewogen gemiddeld aantal aandelen vóór de splitsing van aandelen per 24 april 2006.........................................................................1.0. .312 324 . . . 10 105 354 Winst per aandeel vóór splitsing van aandelen (in euro)................................ 0,74 0,37

Gewogen gemiddeld aantal aandelen na de splitsing van aandelen (4:1) per 24 april 2006 ................................................................41 249 296 40 421 416 Herziene winst per aandeel na splitsing van aandelen (in euro)...................... 0,18 0,09


---

Niet-financiële hoogtepunten van het eerste kwartaal:

Draadloze inbouwmodules HSDPA 1.8Mbps


- We hebben een contract aangekondigd voor de GTM351E met Acer Inc, Europa's toonaangevende notebook fabrikant. Leveringen van GTM351E ondersteunt de commerciële lancering van een reeks nieuwe notebooks, de TravelMate 4260 en de Aspire 5650 reeksen, die deze wireless module bevatten.

HSDPA data kaarten


- Met Cingular Wireless realiseerden we 's werelds 1ste 3.6Mbps data connectie op een commercieel netwerk. Cingular demonstreerde dit op haar HSDPA netwerk in Las Vegas via een laptop met daarin een Option HSDPA data kaart. Tijdens CTIA Wireless in april gaven we opnieuw demonstraties waarbij HSDPA snelheden van 3.6Mbps gerealiseerd werden.

- We kondigden de GlobeTrotter HSDPA 1.8Mbps aan en waren ook in staat om deze onmiddellijk te leveren aan onze klanten. Mobilkom Oostenrijk was één van de eerste netwerk operatoren die de nieuwe HSDPA data kaart van Option aanboden en dit in het kader van de start van de verkoop van de Vodafone Mobile Connect Broadband data kaart. Vodafone Duitsland kondigde eveneens aan dat het de Option HSDPA data kaart geselecteerd had.

- Cingular Wireless koos voor onze GlobeTrotter GT MAX als dé 3G oplossing voor wereldwijd gebruik. Op hetzelfde moment startte de US operator met een commercieel totaalaanbod (data kaart + abonnement), genaamd GlobalConnect, voor wereldwijde breedband connectiveit naar haar klanten.
- T-Mobile werd de 2de belangrijke netwerk operator die voor de GlobeTrotter GT MAX koos. Eerder tijdens het kwartaal had T-Mobile ook al de GlobeTrotter FUSION + HSDPA gekozen.
- TIM Italië koos voor de Option GlobeTrotter 3G/EDGE `HSDPA-Ready' data kaart.
- Mobistar, deel van de Orange Group, koos voor de GlobeTrotter 3G/EDGE HSDPA-Ready. Hiermee werd ze de eerste Belgische operator die een data kaart op de markt brengt die 3G én EDGE connectiveit biedt.

Option op het 3GSM World Congress


- Tijdens het 3GSM World Congress in Barcelona kondigden we 4 nieuwe én innovatieve producten aan:

°De GlobeTrotter GT MAX: 's werelds eerste tri-band HSDPA/3G UMTS draadloze data kaart

compatibel met alle huidige HSDPA/3G UMS netwerken. Een 2de wereldpremière was het design element van onze unieke en gepatenteerde multi-band uit- en inklap antenne waardoor je de kaart tijdens het verplaatsen gewoon in de laptop kan laten zitten.
°De GlobeSurfer ICON: een nieuwe soort van draadlozen producten die éénvoudige en snelle

breedband toegang biedt tot consumer- of business toepassingen, of je nu op het werk of thuis werkt. De GlobeSurfer ICON die, DSL snelheden benadert en een zero-installatie procedure heeft, kan je aansluiten via de USB poort van om het even welke notebook of desktop computer. Dit product biedt de netwerk operatoren nieuwe kansen en mogelijkheden om zich in de wereld van fixed-wireless te begeven. °De GlobeSurfer HSDPA: de nieuwe telg uit onze product reeks van fixed-wireless producten is

bestemd om het SOHO (Small Office/Home Office) en Mobile Office marktsegment. De GlobeSurfer HSDPA is de snelste draadloze breedband router op de markt vandaag en laat gebruikers toe om direct een hotspot te creëren over een HSDPA netwerk met een snelheid van 1.8Mbps én deze connectie te delen met andere gebruikers.
°De GlobeTrotter FUSION+ HSDPA: 's werelds eerste HSDPA/UMTS/EDGE/GPRS én WLAN

data kaart. Deze data kaart, die via een HSDPA netwerk snelheden tot 1.8Mbps en via de WLAN connectie tot 54Mbps kan halen, is de 's werelds snelste én meest complete data kaart die vandaag al commercieel beschikbaar is.

Fixed-Wireless producten


- Vodafone Duitsland koos voor Option's GlobeSurfer ICON. Dit product, dat door Vodafone gecommercialiseerd wordt onder de naam Vodafone Zuhause EasyBox, geeft de operator de mogelijkheid om toonaangevend te worden in de snel opkomende fixed-wireless convergentie markt.
- TMN, onderdeel van Portugal Telecom Group, koos voor onze de GlobeSurfer 3G draadloze router.
- O2 demonstreerde tijdens CeBIT onze nieuwe wireless router, de GlobeSurfer HSDPA
---

Andere aankondigingen betreffende klanten


- SmarTone-Vodafone Hong-Kong koos voor de GlobeTrotter 3G QUAD. Deze overeenkomst versterkte nog verder de goede relaties die Option reeds heeft met Vodafone en breidt deze nu ook uit naar regio's die door Vodafone als strategisch bestempeld worden.
- Casio koos voor de GlobeTrotter COMBO. Deze data kaart zal geïntegreerd worden in Casio's draagbare terminals van het type IT-3000 en dit in het kader van een groot project bij de Duitse spoorwegen.

Bedrijfsaankondigingen


- Tijdens de Algemene Aandeelhouders Vergadering van 31 maart 2006 werden 3 nieuwe leden aangesteld in de Raad van Bestuur . Hiermee werd de Raad van Bestuur versterkt met mensen met sterke internationale kennis en ervaring.

Dhr. Jan Callewaert, stichter en afgevaardigd bestuurder, gaf volgende commentaar op de resultaten:

" De opbrengsten van 58.3 miljoen euro and het EBIT resultaat van 8.1 miljoen euro geeft een EBIT marge van 14% en dat is in lijn met de verwachtingen van het management. De brutomarge van 38,5% is ietwat hoger dan de bruto marge van 38,1% van het vorige kwartaal. Met een nettowinst van 7.6 miljoen euro of een groei van 102.4% in vergelijking met het eerste kwartaal van vorig jaar zitten we op schema om onze verwachtingen waar te maken.

The GlobeTrotter 3G QUAD data kaart vertegenwoordigde 43% van de volume verkopen tijdens het kwartaal, terwijl het aandeel van de HSDPA data kaarten een stevige opwaartse trend kenden, stijgend van 23.5% voor de `HSDPA-Ready' vorig kwartaal tot 43% van de volume verkopen gedurende het eerste kwartaal. GlobeTrotter data kaarten met WLAN waren goed voor 13.6% van de volume verkopen dit kwartaal en dit is in lijn met het vorig kwartaal.

We zien het aandeel van 3G HSDPA data kaarten verder groeien tot boven de 55% gedurende het volgend kwartaal om op die manier snel onze volgende "best seller" te worden. Het product komt in 2 varianten. De ene variant is die met de standaard verlengde antenne, de andere is de GT MAX variant die met de unieke geïntegreerde antenne design er voor zorgt dat de antenne volledig kan ingetrokken worden in de laptop.

Nu HSDPA ook een standaard technologie is op onze andere, niet-data kaart, producten, menen we dat in het volgend kwartaal 10% van de volume verkopen zullen komen uit deze producten.

We haalden twee nieuwe design-wins binnen voor de HSDPA GTM351E ingebouwde draadloze module. Een eerste met een toonaangevende fabrikant van draadloze producten, het tweede met een toonaangevende laptop OEM.

Door onze focus op uitvoeren, hebben we onze portfolio verder kunnen uitbreiden en dit zowel wat producten, klanten als landen betreft waar we zaken doen. Op dit ogenblik bedienen we al meer dan 80 netwerk operatoren in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Noord-Amerika. Met de commerciële lanceringen van nog snellere ­ een nieuwe generatie van verschillende HSDPA producten is voorzien voor de tweede helft van dit jaar ­ kunnen onze klanten en toekomstige klanten met een gerust gemoed hun netwerken verder upgraden.

Na de recente publicatie van een rapport van ABI Research kunnen we u met enige fierheid melden dat Option wereldwijd de nr. 1 vendor is van data kaarten, alle technologieën inbegrepen, en dit met een marktaandeel van 32%. In een markt die snel evolueert naar een business-to-consumer omgeving met veel hogere volumes, willen we toonaangevend blijven.

Om te besluiten kunnen we zeggen dat we voldoende zichtbaarheid hebben om 82+ miljoen euro te halen in het tweede kwartaal, daarom blijven we bij onze verkoopsprognose wat de omzet betreft tussen 140 ­ 145 miljoen euro voor de eerste helft van dit jaar met netto positieve resultaten. De verkoopsprognose op jaarbasis blijft onveranderd op 75%+."


---

Financieel Overzicht volgens International Financial Reporting Standards (IFRSs)

RESULTATENREKENING

Opbrengsten

De opbrengsten voor het eerste kwartaal van 2006 bereikte 58,3 miljoen euro. Dit staat in vergelijking met 30,0 miljoen euro (+94,5%) die gerealiseerd werd in het eerste kwartaal van 2005.

Brutowinst

Rekening houdend met een kostprijs van de verkochte goederen van 35,9 miljoen euro, bedroeg de brutowinst tijdens het eerste kwartaal van 2006 22,4 miljoen euro. Dit in vergelijking met een brutowinst van 14,9 miljoen euro tijdens het eerste kwartaal van 2005

De brutomarge van 38,5% voor het eerste kwartaal, uitsluitend door de verkoop van datakaarten, daalde ten opzichte van de marge van 49,9% die gerealiseerd werd tijdens het eerste kwartaal 2005.

Bedrijfskosten

De bedrijfskosten van het eerste kwartaal, inclusief afschrijvingen en waardeverminderingen, bedroegen 14,3 miljoen euro in vergelijking met 9,4 miljoen euro in het eerste kwartaal van 2005.

Bedrijfsresultaat

Het bedrijfsresultaat gerealiseerd in het eerste kwartaal van 2006 bedroeg 8,1 miljoen euro of 14,0% van de opbrengsten. Dit in vergelijking met 5,5 miljoen euro of 18,4% van de opbrengsten in de overeenkomstige periode in 2005, wat een stijging van 47,6% betekent.

Financieel resultaat

Tijdens het eerste kwartaal 2006 realiseerde Option een positief financieel resultaat van 426,5 duizend euro. De wisselkoerswinsten ten gevolge van een zwakkere Dollar bedroegen 527,5 duizend euro en Option verkreeg 205,2 duizend euro interesten uit een risicovrije belegging van de beschikbare liquide middelen.
Er werden voor 266,5 duizend euro betalingskortingen gegeven aan klanten wegens kontante betaling en de overige financiële kosten van 39,7 duizend euro vloeiden voornamelijk voort uit leasing overeenkomsten.

Belastingen

Dankzij een wijziging in de Belgische belastingswetgeving, kon Option voor de eerste keer genieten van het voordeel van de notionele investeringsaftrek. Volgend uit de nieuwe wet, die Belgische ondernemingen toelaat om de belastbare basis te verminderen in functie van het aangehouden gecorrigeerde eigen vermogen, daalden de belastingen met 600 duizend euro tijdens het eerste kwartaal van 2006. Dit voordeel zal de resultaten van het eerste kwartaal 2007, afhankelijk van het eigen vermogen per 31 december 2006, opnieuw gunstig beïnvloeden. Nettowinst

De nettowinst voor het eerste kwartaal bedroeg 7,6 miljoen euro of 0,74 EUR per uitstaand aandeel (of 0,74 euro per aandeel na dilutie) in vergelijking met een nettowinst van 3,7 miljoen euro of 0,37 euro per aandeel (of 0,36 per aandeel na dilutie), een groei van 104,2%. gedurende dezelfde periode in 2005. Met ingang van 24 april 2006 werden de aandelen in 4 gesplitst. Indien we deze splitsing retroactief zouden toepassen, zouden de winsten per aandeel de volgende geweest zijn: voor het eerste kwartaal bedroeg de winst per aandeel van 0,18 euro (of 0,18 euro per aandeel na dilutie), in vergelijking met een winst per aandeel van 0,09 euro per aandeel (of 0,09 euro per aandeel na dilutie) tijdens het eerste kwartaal van 2005.


---

BALANS

De liquide middelen stegen van 49,2 miljoen euro per einde 2005 tot 52,1 miljoen euro aan het einde van het eerste kwartaal van 2006.

De handelsvorderingen daalden van 35,7 miljoen euro op einde 2005 tot 34,1 miljoen euro aan het einde van het eerste kwartaal van 2006.

Tijdens het eerste kwartaal van 2006 stegen de voorraden van 19,5 miljoen euro tot 22,9 miljoen euro. Deze stijging is toe te schrijven aan de stijgende voorraad componenten die aangelegd werd om aan de sterk toenemende marktvraag te kunnen voldoen evenals de voorraad afgewerkte goederen klaar voor levering in de eerste week na kwartaaleinde. De voorraad afgewerkt product bleef laag en vertegenwoordigde 15,5% van de totale voorraad.

De vaste activa hadden op 31 maart 2006 een netto boekwaarde van 21,0 miljoen euro wat een stijging betekent van 1,6 miljoen euro ten opzichte van de boekwaarde van vaste activa van 19,4 miljoen euro per einde boekjaar 2005. Tijdens de eerste drie maanden van 2006 heeft de onderneming voornamelijk geïnvesteerd in bijkomende licenties en ontwikkelingsprojecten. Tijdens het eerste kwartaal van 2006 werd 345 duizend euro geïnvesteerd in materiële vaste activa en 3,7 miljoen euro in immateriële vaste activa.

Het totaal schulden op ten hoogste één jaar daalden van 49,6 miljoen euro per jaareinde 2005 tot 47,5 miljoen euro aan het einde van het eerste kwartaal 2006. Deze afname is hoofdzakelijk toe te schrijven aan een dalend leverancierssaldo (-4,5 miljoen euro).

De onderneming genereerde een uitgestelde belastingverplichting voornamelijk door het activeren van commerciële ontwikkelingsprojecten onder IFRS. Tijdens het eerste kwartaal van 2006 nam deze verplichting toe met 290 duizend euro, volledig gerelateerd aan geactiveerde ontwikkelingsprojecten.

Op het balanstotaal van 132,8 miljoen euro bedroeg het eigen vermogen 83,9 miljoen euro wat een solvabiliteit betekent van 63,2% aan het einde kwartaal.

Tijdens het eerste kwartaal van 2006 realiseerde de onderneming Kasstroom uit bedrijfsactiviteiten van 6,9 miljoen euro uit zijn bedrijfsactiviteiten in vergelijking met een Kasstroom uit bedrijfsactiviteiten van 5,2 miljoen euro tijdens de overeenkomstige periode in 2005. De kasstroom uit bedrijfsactiviteiten steeg voornamelijk dankzij de toenemende Bedrijfskasstroom vóór wijziging in bedrijfskapitaal. De stijgende behoefte aan werkingskapitaal werd voornamelijk veroorzaakt door de bewegingen in de handelsschulden en ­vorderingen. Bijkomende kasmiddelen werden gebruikt in de stijgende voorraad, dit wordt voornamelijk weerspiegeld in de stijgende voorraad componenten die aangelegd werd om aan de sterk toenemende marktvraag te kunnen voldoen evenals de voorraad afgewerkte goederen klaar voor levering in de eerste week na kwartaaleinde. De aangewende cash in investeringsprojecten wordt verklaard door de bovenvermelde investeringen in materiële en immateriële vaste activa.


---


- OPTION N.V. - Niet-geauditeerde geconsolideerde resultatenrekening opgesteld in overeenstemming met de International Financial Reporting Standards (IFRSs)

Cijfers over drie maanden eindigend 31 maart
Duizend euro (behalve cijfers met betrekking tot de aandelen) 2006 2005

Opbrengsten ................................................................................................... 58 318 29 977 Kostprijs verkochte goederen........................................................................... (35 875) (15 028) Brutowinst....................................................................................................... 22 443 14 949

Brutowinst/Opbrengsten %.............................................................................. 38,5 % 49,9 %

Onderzoeks- en ontwikkelingskosten............................................................... (4 237) (4 221) Verkoop, marketing en royalty kosten.............................................................. (7 821) (4 294) Algemene en administratiekosten.................................................................... (2 241) (919) Totale bedrijfskosten...................................................................................... (14 299) (9 434)

Bedrijfsresultaat (EBIT).................................................................................. 8 144 5 515 EBIT/Opbrengsten %........................................................................................ 14,0 % 18,4 %

Afschrijvingen en waardeverminderingen......................................................... 2 503 1 547

EBITDA............................................................................................................. 10 647 7 062 EBITDA/Opbrengsten %................................................................................... 18,3 % 23,6 %

Wisselkoerswinsten/(verliezen)........................................................................ 527 (583) Intrestopbrengsten /(Kosten)............................................................................ (101) (26) Financieel resultaat........................................................................................ 426 (609)

Winst vóór belastingen.................................................................................. 8 570 4 906

Belastingen....................................................................................................... (974) (1 187) 7 596 3 719 Nettowinst.......................................................................................................

Gewogen gemiddeld aantal gewone aandelen................................................ 10 312 324 10 105 354 Gewogen gemiddeld aantal aandelen na dilutie .............................................. 10 312 324 10 312 524

Winst per aandeel vóór verwatering (euro)...................................................... 0,74 0,37 Winst per aandeel na verwatering (euro)......................................................... 0,74 0,36

Winst per aandeel na de splitsing van de aandelen van 24 april 2006 (retroactief toegepast).................................................................................... Gewogen gemiddeld aantal gewone aandelen................................................ 41 249 296 40 421 416 Gewogen gemiddeld aantal aandelen na dilutie .............................................. 41 249 296 41 250 096 Winst per aandeel vóór verwatering ................................................................ 0,18 0,09 Winst per aandeel na verwatering.................................................................... 0,18 0,09


---


- OPTION N.V. - Niet-geauditeerde geconsolideerde balans opgesteld in overeenstemming met de International Financial Reporting Standards (IFRSs)

Per 31 maart 31 december duizend euro 2006 2005

ACTIVA
Vlottende activa
Liquide middelen............................................................................................... 52 052 49 288 Handelsvorderingen en overige vorderingen ................................................... 35 034 37 050 Te ontvangen belastingen................................................................................ 38 20 Voorraden......................................................................................................... 22 876 19 495 110 000 105 853

Niet-vlottende activa
Materiële vaste activa....................................................................................... 8 063 8 415 Immateriële vaste activa................................................................................... 12 903 11 031 Uitgestelde belastingvorderingen..................................................................... 1 714 1 714 Overige vorderingen......................................................................................... 102 - 22 782 21 160

Totaal activa.................................................................................................... 132 782 127 013

PASSIVA (EIGEN EN VREEMD VERMOGEN)

Schulden op ten hoogste één jaar
Te betalen belastingen..................................................................................... 3 001 2 320 Handelsschulden en overige schulden............................................................. 44 354 47 020 Lange termijn schulden die binnen één jaar vervallen..................................... 155 286 47 510 49 626

Schulden op meer dan één jaar
Uitgestelde belastingverplichtingen.................................................................. 1 115 825 Achtergestelde schulden op meer dan één jaar............................................... 222 222 1 337 1 047

Eigen vermogen
Geplaatst kapitaal............................................................................................. 6 116 6 116 Uitgiftepremies.................................................................................................. 43 865 43 865 Reserves........................................................................................................... 357 357 Overgedragen resultaat.................................................................................... 33 597 26 002 Eigen vermogen.............................................................................................. 83 935 76 340

Totaal passiva................................................................................................ 132 782 127 013


---


- OPTION N.V. - Niet-geauditeerde geconsolideerde kasstroomoverzicht opgesteld in overeenstemming met de International Financial Reporting Standards (IFRSs)

Per 31 maart 31 maart duizend euro 2006 2005

BEDRIJFSACTIVITEITEN
Netto winst (A).................................................................................................. 7 596 3 719

Afschrijvingen en waardeverminderingen.......................................................... 2 503 1 547 Niet-gerealiseerde wisselkoers(winsten)/verliezen .......................................... (44) - (Terugnemingen)/waardeverminderingen van op vaste en vlottende activa..... 145 40 Kosten m.b.t. in eigen-vermogensinstrumenten afgewikkelde, op aandelen - 49 gebaseerde verloning........................................................................................ Belastingen........................................................................................................ 974 1 187 Totaal waardecorrecties anders dan in geld (B)........................................... 3 578 2 823

Bedrijfskasstroom vóór wijziging in bedrijfskapitaal.................................. 11 174 6 542

Afname/(toename) van handels- en overige vorderingen................................. 1 777 (1 126) Afname/(toename van voorraden...................................................................... (3 381) (3 970) Toename/(afname) van handels- en overige schulden..................................... (2 667) 3 781 Totaal der mutaties in bedrijskapitaal (C)..................................................... (4 271) (1 315)

Kasstroom uit bedrijfsactiviteiten.................................................................. 6 903 5 227

(Betaalde)/ontvangen belastingen (D)............................................................... 14 13

KASSTROOM UIT BEDRIJFSACTIVITEITEN................................................. 6 917 5 240

INVESTERINGSACTIVITEITEN
Verwerving van materiële vaste activa.............................................................. (345) (850) Verwerving van immateriële vaste activa.......................................................... (838) (623) Uitgaven van productontwikkeling..................................................................... (2 839) (247) KASSTROOM UIT INVESTERINGSACTIVITEITEN (E).................................. (4 022) (1 720)

FINANCIERINGSACTIVITEITEN
Terugbetalingen schulden financiële leasing .................................................... (131) (231) KASSTROOM UIT FINANCIERINGSACTIVITEITEN (F)................................. (131) (231)

Netto toename/(afname) van de liquide middelen 2 764 3 289 (A)+(B)+(C)+(D)+(E)+(F)...................................................................................

Liquide middelen bij het begin van het boekjaar............................................... 49 288 31 612 Liquide middelen op het einde van het boekjaar............................................... 52 052 34 901

Verschil............................................................................................................. 2 764 3 289


---

Dit persbericht bevat toekomstgerichte informatie die risico's en onzekerheden inhoudt, met inbegrip van verklaringen omtrent de plannen, doelstellingen, verwachtingen en intenties van de onderneming. Dergelijke verklaringen omvatten, zonder beperking, discussies betreffende de strategische richting van de onderneming en nieuwe productintroducties en -ontwikkelingen. De lezers worden gewaarschuwd dat dergelijke toekomstgerichte verklaringen bekende en onbekende risico's en onzekerheden inhouden die er kunnen voor zorgen dat de huidige resultaten materieel verschillen van de resultaten die werden uiteengezet in de toekomstgerichte verklaringen. De risico's en onzekerheden omvatten, zonder beperking, de vroege fase van de markt voor connectiviteit en geïntegreerde draadloze producten en oplossingen voor draagbare en handheld computers en gsm's, het beheer van de groei, het vermogen van de onderneming om nieuwe producten, een snelle technologische verandering en concurrentie te ontwikkelingen en succesvol te commercialiseren. De toekomstgerichte verklaringen die hierin zijn vervat, zijn alleen geldig vanaf de datum van dit persbericht. De onderneming ontkent uitdrukkelijk elke verplichting om publiek aanpassingen of herzieningen te doen aan een dergelijke verklaring om elke verandering in de verwachtingen van de onderneming of elke verandering van gebeurtenissen, voorwaarden of omstandigheden waarop een dergelijke verklaring is gebaseerd weer te geven.