Persberichten Heuvelrug, 08.30 uur

Utrecht, 04-05-2006

Rijden onder invloed

VEENENDAAL- Op woensdagmiddag werd een man aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Omstreeks 16.20 uur zagen agenten een 48-jarige automobilist rijden over het Prins Willem Alexanderplein. De man viel op door zijn vreemde rijgedrag. Onderzoek wees uit dat hij had gedronken en blies op het bureau 850 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Op de Cuneraweg in Rhenen werd een 24-jarige automobiliste uit Wageningen aangehouden omdat ze onder invloed een auto bestuurde. Omstreeks 01.00 uur werd zij gecontroleerd en bleek te hebben gedronken. Zij blies op het bureau 240 ug/l. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

Fietsendief snel gepakt

COTHEN- Op woensdagavond werd een fietsendief snel gepakt. Omstreeks 19.45 uur zagen agenten een aantal jongeren hangen rond een fietsenstalling gelegen aan de Dorpsstraat. De agenten zagen dat twee jongens een fiets uit het rek pakte en hiermee wegliepen. Toen de jongens de agent zagen zetten zij de fiets direct weer terug in het fietsenrek. Het vermoeden bestaat dat de jongens de fiets wilden stelen en tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.