Vereniging van Effectenbezitters


VEB trekt dagvaarding tegen DPA FLEX in

Vandaag heeft DPA Flex Group N.V. (DPA Flex) op haar website aanvullende informatie voor haar aandeelhouders gepubliceerd over een tweetal overnames. Het eerste aandeelhoudersmemorandum (4 pagina's) betreft de overname van Falanx (oktober 2005) Het tweede aandeelhoudersmemorandum (8 pagina's) betreft de overname van Flex Group Nederland (februari 2006).

Aanleiding tot deze publicatie is de dagvaarding van de VEB van 21 maart jl. aan het adres van DPA Flex, waarin vernietiging van de goedkeuringsbesluiten van deze overnames wordt gevorderd. De VEB is van mening dat DPA Flex jegens haar aandeelhouders niet heeft voldaan aan tijdige en adequate informatievoorziening over deze overnames. Dat manco is met de huidige publicatie - zij het met vertraging - hersteld. De VEB zal haar dagvaarding tegen DPA Flex dan ook intrekken.

DPA Flex heeft de VEB voorts toegezegd vergaderstukken in het vervolg tijdig voor de aandeelhoudersvergaderingen aan haar aandeelhouders ter beschikking te stellen. Ook zal DPA Flex de aandeelhoudersvergaderingen in de toekomst uitgebreid notuleren. DPA Flex heeft laten weten de principes van goede corporate governance te respecteren en ervoor te zorgen dat deze worden geborgd.

De VEB en DPA Flex zijn tevreden met het resultaat van hun gezamenlijk overleg.

Vereniging van Effectenbezitters

Aandeelhoudersmemorandum Flex

Aandeelhoudersmemorandum Falanx

(c) 2006 Vereniging van Effectenbezitters