Nederlandse fitnessketen start in Hongarije

informatie: info@emotionfitness.nl

ALMERE, 20060504 -- Op 8 april j.l. is het eerste centrum van een nieuwe Hongaarse keten, Emotion Fitness®, in Balatonszárszó geopend! In Emotion Fitness KFT participeren vier bedrijven van Nederlandse origine. De combinatie van bedrijven heeft ervaring in fitness, marketing, financiële markten en (Europees) recht. De doelstelling van de onderneming is om binnen vijf jaar minimaal 15 clubs operationeel in eigendom te hebben buiten de te genereren franchisenemers.


De eerste vestiging in Hongarije van Emotion Fitness® is te Balatonszárszó. Deze club heeft een totale oppervlakte van een kleine 1000m2 en is gelegen in een demografisch gebied met 35.000 inwoners. De tweede club wordt medio mei geopend in de plaats Keszthely. Deze club heeft een totale oppervlakte van 500m2 en is gesitueerd in een winkel centrum naast een casino en een drukbezochte bioscoop. Deze plaats alleen al heeft 35.000 inwoners. De plaatsen die zullen volgen zijn o.a. Siofok, Szekesfehervar en Pecs.

Het (fullservice) concept is zeer laagdrempelig en richt zich op publiek van jong tot oud. De leden van Emotion Fitness® kunnen via een breed programma aanbod bewust aan hun gezondheid werken. De clubs zijn voorzien van de modernste Life Fitness kracht apparatuur, cardio apparatuur, spinning, sauna's, zonnebank en sommige clubs bieden ook squash aan. Tevens zijn de clubs voorzien van een trendy Lounge gedeelte waarin het mogelijk is drankjes te nuttigen en van een kleine kaart gezonde gerechten te kiezen.




Stanley van Duykeren