IDev Technologies, Inc. kondigt de aanstelling van een ......

Idev technologies, inc.

IDev Technologies, Inc. kondigt de aanstelling van een nieuw uitvoerend managementteam aan

HOUSTON, May 4 /PRNewswire/ --

IDev Technologies, Inc., opkomend leider in de ontwikkeling en marketing van minimieme invasieve stentsystemen voor de behandeling van perifere vasculaire en niet-vasculaire aandoeningen, kondigde vandaag de aanstelling van vijf belangrijke leden van het leidinggevend team aan. Het leidinggevend team dat Thomas M. Tully, voorzitter en CEO gaat versterken, bestaat uit Eric Schlote, vice president verkoop, Tony Anzalone, vice president marketing, Tim Placek, vice president regulatorische aangelegenheden, Gert Jansen, directeur Europese verkoop en John Dame, controller.

Eric Schlote komt bij IDev Technologies, Inc. werken na een carrière als districtsdirecteur verkoop bij Fox Hollow, a Redwood City in Californië, fabrikant van het SilverHawk(R) atherectomisch systeem. Eric heeft groot inzicht in het marktsegment van perifere vasculaire aandoeningen door zijn eerdere ervaring als verkoopmanager in deze categorie. Eric heeft een bachelorgraad in chirurgie van een universiteit in het zuidwesten van de Amerikaanse staat Missouri en heeft bovendien 11 jaar categorische ervaring. In zijn nieuwe rol voor het bedrijf zal Eric zich richten op het opbouwen van een verkoopmanagementteam en de organisatie van de directe verkopen.

Tony Anzalone had eerder een aanstelling als senior directeur marketing bij Cyberonics Inc., fabrikant van medische apparaten van klasse III voor epilepsie en depressie. Tony heeft een mastergraad in bedrijfsadministratie van de universiteit van New York en brengt meer dan 17 jaar verkoop- en marketingervaring mee naar IDev Technologies, Inc. In zijn nieuwe rol zal Tony verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en implementatie van een organisatorisch marketingplan en voor het samenstellen van een marketingafdeling om de commercialisering van de nieuwe IDev stent-technologie te ondersteunen.

Tim Placek zal het regulatorische beoordelingsproces voor IDev Technologies, Inc. gaan leiden. Hiervoor was Tim senior vice president regulatorische en klinische aangelegeheden en kwaliteitbewaking bij MicroMed Technology Inc. in Houston in Texas, VS. Tim komt IDev Technologies, Inc.
versterken met meer dan 12 jaar ervaring in senior management op het gebied van regulatorische aangelegenheden en kwaliteitbewakingsystemen. Hij heeft een bachelorgraad in spraakpathologie en audiologie van de Universiteit van South Dakota, en een ASEE-graad van de staatsuniversiteit van South Dakota als elektrisch ingenieur.

Gert Jansen zal als directeur leiding geven aan de Europese divisie, Europese verkoop voor IDev Technologies, Inc. Gert werkte hiervoor als directeur Europese verkoop bij VelociMed, dat onlangs werd overgenomen door St. Jude Medical. Gerts kennis van de Europese markt is zeer uitgebreid en hij heeft een succesvolle staat van dienst in twee andere beginnende bedrijven. Gert heeft een bachelorgraad in marketing (NIMA A/B) en heeft meer dan 20 jaar managementervaring op het gebied van medische apparaten.

John Dame is een gecertificeerde registeraccountant en komt bij IDev Technologies, Inc. werken als controller. John werkte eerder bij de United Plastics Group in Chicago in Illinois als divisiecontroller in Springfield in Massechusetts en heeft meer dan 20 jaar managementervaring binnen de boekhoudkunde. John heeft een bachelorgraad in bedrijfsadministratie van het Western New England College en beheert tevens de Human Resources-functie voor het bedrijf.

"Kortom, IDev Technologies, Inc. heeft meer dan 80 jaar aan managementervaring verworven waarmee de organisatie toekomstige groei kan genereren," aldus Thomas M. Tully, voorzitter en CEO. "IDev Technologies, Inc. blijft zich concentreren op het verwerven van doorgewinterde leiders voor verschillende afdelingen van de organisatie om de succesvolle commercialisering van onze gepatenteerde, innovatieve stent technologie op te stuwen."

Over IDev Technologies, Inc.

IDev Technologies, Inc. ("IDEV") is de vernieuwer en ontwikkelaar van de nieuwe generatie minieme invasieve medische apparaten voor de behandeling van perifere vasculaire aandoeningen (PVD, peripheral vascular disease). PVD wordt momenteel door interventie-radiologen, vasculaire chirurgen en cardiologen behandeld. Het bedrijf heeft onlangs een CE-merk gekregen voor het gebruik van de stent in perifere vasculaire en niet-vasculaire toepassingen en bereidt zich voor het product binnenkort in Europa te introduceren. De stent van IDev Technologies, Inc. is een uniek apparaat - eigenlijk een zelfuitzettende nitinol-stent met belangrijke radiale kracht dat bestand is tegen draaiing, botsing en scheuring. Daarnaast staat het unieke leveringssysteem de nauwkeurige plaatsing en herplaatsing toe voordat hij in gebruik wordt genomen. Deze kenmerken zijn een belangrijke verbetering van de bestaande stent-technologie voor toepassingen bij perifere vasculaire aandoeningen.

Website: www.idevtechnologies.com