Digitale Gemeente Houten

Programmering 5 mei

zondag 23 april 2006 - Bron: Chipolata

Stichting Enter organiseert in samenwerking met 4 en 5 mei Comité op 5 mei het bevrijdingsfeest. De activiteiten zullen plaats vinden op het plein van het Oude Dorp. Het middagprogramma gaat van start met diverse kinderactiviteiten en begint om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Clown Bennie Bang opent deze feestelijke kindermiddag en zorgt tussendoor voor gezellig spektakel en muziek. Kinderen kunnen de hele middag gratis kijken naar en meedoen met het kindercircus en Stardance. Ook is er een springkussen, suikerspinnenverkoop en een schminker.

Het avondprogramma zal van start gaan om 20.00 uur met een optreden van de lokale band Outfit. Zij zullen spelen totdat burgemeester C.H.J. Lamers het bevrijdingsvuur vanuit Wageningen zal ontsteken. Daarna gaat het programma vanaf 20.40 uur verder met een optreden van Sergeant Wilson Army Show. Zij spelen muziek in de trant van Glenn Miller, Doris Day, Vera Lynn, etc. Kortom een show waar gedanst mag worden. Het programma wordt om 23.00 uur afgesloten wederom door Outfit.

In jongerencentrum Chipolata zal het feest worden voortgezet door de landelijk bekende The Opposites. In het voorprogramma staat de winnaar van de Search for talent Urban Edition. De avond duurt van 22.00 uur tot 4.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 5,- (verkrijgbaar bij Music Store) en 6,- aan de deur.

Meer info

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).