3 e persbericht van donderdag 4 mei 2006

Eindhoven, 04-05-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Verdachte van bedreiging ex aangehouden

In zijn woning in Tongelre is donderdag rond 6.00 uur een 26-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van het bedreigen van zijn 24-jarige ex-vrouw uit Eindhoven. Dit gebeurde in de woning van de verdachte op 27 april jl. De man is voor verder onderzoek in de cel gezet.

Eindhoven: Verwarde man aangehouden

In de tuin van zijn woning in Strijp is donderdag rond 17.20 uur een 77-jarige man aangehouden. De man schreeuwde en zwaaide met een stuk gereedschap in het rond. De politie moest de man met pepperspray tot bedaren brengen. Tijdens de fouillering werd een zakmes bij de verdachte aangetroffen. De man is meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. Het hulpverleningstraject is ingeschakeld voor de man.

Helmond: Aanhanger met graafmachine gestolen

Vanaf een bedrijfsterrein aan de Bakelsedijk is tussen 27 april en 3 mei een aanhangwagen met het kenteken WY-35-NK gestolen. Op de aanhangwagen stond een graafmachine van het merk Takeuchi, type TB015.

Nuenen: Man aangehouden na huiselijk geweld

In zijn woning in Nuenen is donderdag rond 16.50 uur een 59-jarige man aangehouden. Hij zou woensdag zijn 57-jarige vrouw geslagen hebben en donderdag zijn 33-jarige schoonzoon. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.