Ingezonden persbericht


PROGRAMMA CLUBBAZART MEI 2006

Vrijdag 5 mei / 23:00 / 1 euro
TEKNOCAFE
Uw maandelijkse portie onversneden tekno. In verband met de recente weekaanbiedingen van de Aldi, alsmede de jaarlijkse kikkermigratie over de A12, is het nog niet bekend welk team deze editie verzorgt. Schrijf je in op de mailinglijst of hou de site in de gaten.

Zaterdag 6 mei / 21:00 - 03:00 / 4 euro
RADIO TONKA PARTY
O jawel, Radio Tonka, radiozender voor de Haagse underground, gaat weer los met een smerig feestje. Reken op vergelijkbare gekte en eigenzinnigheid als tijdens de voorgaande editie. Ook dit keer weer vier live-acts, afgewisseld met dj-collectieven uit eigen stal. Met o.a. Atombox (rauwe en onconventionele rock door een van de meest interessante bands uit Den Haag), Johny Locash (abstracte emonoise over felle beats), DJ Collector, Jazz Extravaganza, SBSC-Radio, Radioposse van de Stichting ter Bevordering van Sociale Contacten, Willie Wonka en Ongenaakbare Beats. Meer info op site.

Vrijdag 12 mei / 21:00 / 5 euro
SAN ANDREAS EN LIFTID
San Andreas, uit R'dam, is bezig met een zegetocht van het zeldzame soort. Sinds eind 2004 staat het emocore gezelschap op de planken en een dik jaar later is de band wereldwijd in trek. Meer dan 100 shows in NL, 2 uitverkochte tours in de UK, net terug uit Amerika en de telefoon staat roodgloeiend met deals en bookers. Op SA's recente plaat, The Lover Kills, hoor je moddervette emo, screamo en hardcore. Live maakt de band het helemaal waar. Gepaste voorverwarming geschiedt door Liftid. De band brengt errug strakke high school metal. Ze werden verkozen tot beste band van Limburg en stonden al eens op Pinkpop. Veel bezoekwaardiger wordt het niet mensen.

Zaterdag 13 mei / 23:00 - 05:00 / 5 euro
CHEMICAL STRIKE
De hardcorefreaks van Chemical Strike zagen het licht op een rauw teknofeest. De snoeiharde breakcore die daar toevallig voorbij kwam, maakte gepaste indruk. Sindsdien organiseren de heren feesten waar breakcore centraal staat, aangevuld met speedcore, terror en, for old times sake, een incidenteel potje Hollandse hardcore. Hakken voor gevorderden dus.

Vrijdag 19 mei / 21:00 / 4 euro
REVENGE OF THE NOZEM
Den Haag beatstad? Zekers, maar dat had niet zoveel te maken met het intieme feestje op het Malieveld afgelopen jaar. De echte Haagse nozem bewoog zich liever in de underground, alwaar de Nederbeat voor een dampende muzikale revolutie zorgde. Terug naar 2006; in de grote steden van West-Europa is de beat weer hot. Op straat zie je petty coats, bloempotkapsels en vers ingevette Puchjes. ClubBazart viert de revival met een authentiek hitsig beatfeestje. Uit Meppel komen The No-Goods. Dit ondergrondse gezelschap mixt opzwepende Nederbeat met moderne garagepunk. Jethro duikt terug in de jaren '50 en '60 voor een portie flashy rock&roll (denk Great Balls of Fire), New Orleans R&B, beat en underground punk. The Lendyls maakt heftige rock&roll, met invloeden uit de jaren zestig en negentig. Authentiek ondergrondse beatstadtaferelen dus; meelopers zijn gewaarschuwd.

Zaterdag 20 mei / 23:00 - 05:00 / 7 euro
TOTAL DISTREZ
Hardcore voor grofproevers. Met o.a. een drie uur durende battle tussen Staz & Deceptix vs. de Hardmaniacs. Meer info volgt; het snelst via de mailinglijst.

Vrijdag 26 mei / 23:00 / 3 euro
CLUBBAZART ALLES GOED!
Eindelijk in Den Haag: dansen en sjansen op alles behalve house. Een dikke variatieparade boordevol goeie hip hop, rock, (electro)pop, punk, dnb en wat maar meer lekker doordraait. Elke laatste vrijdag van de maand.

Zaterdag 27 mei / 23:00 / 7 euro
REAKTOR
Jonge honden op drum 'n bass: Reaktor is binnen een half jaar een begrip in Haagse dnb-kringen. Een breed scala aan stijlen, gretig talent achter de tafels en een goede, energieke sfeer. Deze keer met Fox, Keira, Shanodin, Unit Zero, vj Lennart en mc Multiplex. Er gaan bovendien geruchten dat ene LIMEWAX(!) wellicht langskomt. Hou de site in de gaten en let op: vol = vol, dus komt op tijd gij.

Hedde Meima, PR
ClubBazart
Loosduinsekade 725
2571 CZ Den Haag
070 323 9652 / 06 422 09 809
publiciteit@bazart.nl
www.bazart.nl