GoldVish

Novodor

Persbericht

Eerste internationale presentatie van de GoldVish collectie de absolute top in mobiele telefoons tijdens high-profile Fashion Event 'Les Mille et Deux Nuits' in Marrakech (5 mei 2006).

GoldVish introduces the world's most exclusive cell phone collection. GoldVish is de nieuwe naam in de wereld van mobiele telefonie. De naam staat voor de collectie van zonder twijfel de meest exclusieve en hoogwaardige mobiele telefoons ter wereld.

Le Million de la Nuit tijdens Les Mille et Deux Nuits.
Na een uiterst succesvolle pre-launch van de GoldVish collectie tijdens de fameuze horloge- en juwelenbeurs Baselworld, wordt de exclusieve GoldVish collectie op 5 mei a.s. exclusief gepresenteerd in Marrakech. De eerste presentatie vindt plaats tijdens het al even exclusieve internationale Fashion Event 'Les Mille et Deux Nuits' van de Nederlandse topcouturier Ronald Kolk, in het bijzijn van Nederlandse, Franse en Arabische jetset en leden van het Marokkaanse koningshuis. Topstuk van de collectie is 'Le Million de la Nuit', de duurste mobiele telefoon ter wereld.

Absolute wereldklasse.
De GoldVish collectie staat op alle punten voor absolute wereldklasse. De GoldVish mobiele telefoons hebben 'state of the art' mobiele technologie (met o.m. quad-band technologie voor wereldwijde ontvangst, camera, mp3-speler) en wordt met Zwitserse precisie in het hart van de Zwitserse horloge-industrie vervaardigd.
De GoldVish is de duurste en meest exclusieve mobiele telefoon ter wereld. Alle modellen zijn met zeer veel gevoel voor perfectie, stijl en glamour ontworpen door meesterontwerper Emmanuel Gueit (die eerder tekende voor de 'Royal Oak' Offshore van Audemars Piguet en de Z1 en Z2 van Harry Winston). Voor de gehele GoldVish collectie worden alleen de allerbeste en duurste materialen gebruikt, zoals 18 karaat massief goud (geel, rosé en witgoud) en top kwaliteit diamanten.

O ja, de prijzen voor deze nieuwe eigentijdse juwelen beginnen bij
18.900 Euro en kan oplopen tot een bedrag met 7 cijfers. U heeft dan wel de GoldVish Limited Edition 'Le Million de la Nuit' waarin meer dan 100 karaat VVS topkwaliteit diamant is verwerkt en waarvan er wereldwijd slechts drie worden vervaardigd!