Llink

Rotterdam 3 Mei 2006


- PERSBERICHT -


*LLinke Soep dubbel zo lekker live vanuit Zwolle*


*In deze extra lange live uitzending vanaf het bevrijdingsfestival in Zwolle praat presentator Marcel van der Steen met Spinvis en Brace over hun vrijheidsgevoel, bevrijdingsdag, herdenken,oorlog en geweld. Ook geeft Gijs Staverman zijn mening over vrijheid. Studenten in actie voor Amnesty International protesteren in oranje overalls tegen de toestanden in Quantanamo bay. Zij komen in de studio vertellen wat ze precies aan het doen zijn.*


*LLinke Soep wordt vrijdag 5 Mei om 20.00 uur uitgezonden op Radio 1.*

LLinke Soep is live aanwezig op bevrijdingsfestival in Zwolle. Gasten kunnen aanschuiven in het provinciehuis en verslaggeefster Marrijn de Vries is live te horen vanaf het festivalterrein. LLinke Soep gaat vanaf deze locatie vrijdagavond 5 Mei tussen 20.00 en 22.00 uur live uitzenden.

LLinke Soep is een jongerenmagazine over Praktisch Idealisme. LLinke soep is iedere vrijdag tussen 20.00 en 21.00 uur te horen op Radio1. Llinke soep is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en _www.LLiNK.nl _.


---

EINDE PERSBERICHT


*

Llink