Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden brengt het WK heel dichtbij! 04-05-2006
Nationale-Nederlanden lanceert op www.nn.nl een speciale WK website. De Oranjefan vindt hier onder meer speelschema's, spelersportretten en historische overzichten. Uniek zijn de exclusieve beelden van de training van het Nederlands Elftal. Daarnaast kan men geweldige "Oranje" prijzen verdienen middels een WK quiz en een speciale bestaande klantenactie.
www.nn.nl biedt toegang tot een unieke WK site met een scala aan informatie over het Nederlands Elftal en het WK. Ook biedt de site de mogelijkheid om e-cards te versturen en wallpapers te downloaden met afbeeldingen van de spelers. Daarnaast zal een prominente oud-international een weblog bijhouden tijdens het WK. De bezoekers kunnen op de weblog reageren en hun mening geven over de prestaties van het Nederlands Elftal.

Door simpelweg een polisnummer in te vullen op www.nn.nl, maakt iedere klant van Nationale-Nederlanden kans op speciale prijzen. De hoofdprijs bestaat uit een Oranje shirt, gesigneerd door de spelers van het Nederlands Elftal. Daarnaast worden er 1.000 retro shirts weggegeven, voorzien van de eigen naam van de winnaar. De eerste 1.000 deelnemers ontvangen ook nog een CD met Oranje-hits. Ook niet klanten kunnen door middel van het meedoen aan de online quiz "Oranje" prijzen verdienen.

De site draagt de verbintenis van Nationale-Nederlanden met het Nederlands Elftal uit. Als hoofdsponsor heeft Nationale-Nederlanden toegang tot uniek materiaal. Oranjefans kunnen dus hun hart ophalen en Oranje op de voet volgen voor en tijdens het toernooi.