Generali

Eerste polis Generali Ondernemers Overlijdensrisicoverzekering voor Titulaer en Westerterp

Op maandag 1 mei reikte Generali de eerste polis van de nieuwe Generali Ondernemers Overlijdensrisicoverzekering feestelijk uit aan Titulaer en Westerterp in Breda, de adviseur die de eerste polis sloot.

Feestelijke uitreiking
Accountmanager Madoc Schoppenhauer van Generali reikte de eerste polis feestelijk uit aan mededirectielid Paul Holdrinet op het kantoor van Titulaer en Westerterp in Breda. Directie en medewerkers ontvingen als dank een exclusieve vijf liter fles wijn, van de wijngaarden van de Generali Groep in Italië.

Speciaal tarief voor ondernemers
Generali introduceerde de Ondernemers Overlijdensrisicoverzekering op 6 april en nog geen week later kwam de eerste aanvraag van Titulaer en Westerterp binnen. Paul Holdrinet: "Je merkt dat ondernemers liever niet stilstaan bij hun overlijden. Dus ook niet bij de financiële situatie waarin dan bijvoorbeeld vrouw en kinderen terecht komen. De betreffende ondernemer koos juist voor deze verzekering, omdat voor een relatief lage premie een aanzienlijk hoger bedrag kon worden verzekerd."

De Generali Ondernemers Overlijdensrisicoverzekering De nieuwe Generali Ondernemers Overlijdensrisicoverzekering biedt, wanneer de ondernemer overlijdt, financiële zekerheid aan nabestaanden of de onderneming. De verzekering heeft een aantal aantrekkelijke voordelen, zoals het speciale en zeer scherpe tarief voor ondernemers en extra korting voor niet-rokers.

Publicatiedatum: 03-05-2006

© Generali verzekeringsgroep 2006