Randstad nederland

PERSBERICHT

Diemen, 5 mei 2006

Werken als Persoonlijke Assistent van Xander de Buisonjé

Alleen als je écht wilt: superzomerbanen bij Randstad

Randstad heeft niet alleen de meeste, maar ook de leukste banen. Vier superzomerbanen zijn inzet van de Randstad Zomerbanenwedstrijd. Wie wil de persoonlijke assistent (PA) zijn voor Xander de Buisonjé, werken op een clipper, assisteren bij een modellenbureau of meedenken over nieuwe commercials bij een reclamebureau?

In het voorjaar organiseren veel bedrijven de bezetting op de werkvloer voor de zomermaanden, wanneer veel medewerkers vakantie vieren. Randstad, marktleider in vast, flexibel én vakantiewerk, heeft duizenden jobs voor secretaressen, horecamedewerkers, in de thuiszorg en in talloze alle andere branches. Scholieren en studenten staan deze maand voor de keus: wordt het weer inpakwerk aan de lopende band, bezemen in een drukke productiehal of papierwerk op kantoor, of ga je deze zomer echt voor die superleuke vakantiebaan?

PA van Xander de Buisonjé?
Randstad heeft vier superzomerbanen die alleen voor kandidaten zijn die écht heel graag willen. Zo zoekt zanger Xander de Buisonjé een personal assistent, bij het hippe reclamebureau FHV/BDDO moeten tv-commercials worden gemaakt en Paparazzi Models zoekt hulp achter de schermen van de wereld van glamour en glitter. Tenslotte is er ook nog een superzomerbaan voor iemand met zeebenen: werken op de driemaster Stad Amsterdam!

Maar voor deze vier superzomerbanen bij Randstad moeten kandidaten wel strijden. Wie het meeste moeite doet voor de baan, is winnaar! Kandidaten kunnen zich aanmelden en krijgen vervolgens vragen te beantwoorden over de baan. Met enthousiasme, lef en inzet verdienen ze credits. Wie zijn vrienden op zich laat stemmen, krijgt extra credits. Ook met originele motivaties kunnen deelnemers aan de actie extra credits verdienen. De actie start op 8 mei, de uitslag wordt 31 mei bekend gemaakt op de actiesite. Op randstad.nl staat meer informatie over deze superzomerbanen.

Serieuze jobs
Roulien Benschop, communicatiemanager bij Randstad verwacht een flinke toeloop op deze zomerbanenwedstrijd. 'Ik kan me voorstellen dat onze superzomerbanen best gewild zijn. Want deze kans krijg je niet zo vaak. Natuurlijk zijn niet alle banen in ons bestand zo exclusief als deze. Maar ook werken in de thuiszorg of als zomerchauffeur is voor veel mensen een superbaan.'

Volgens Benschop realiseren steeds meer werkgevers zich dat het loont om vroeg met de invulling van de vakantiecapaciteit te beginnen. 'Want het kost soms enige tijd om de beste kandidaten te vinden, ook bij zomerbanen. Ook voor kandidaten geldt: hoe eerder je je inschrijft, hoe groter de kans is op een echt leuke job voor de zomer.'

Meer informatie over de Randstad Superzomerbanen is te vinden op www.randstad.nl.




Randstad Holding NV