Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Alkmaar, 5 mei 2006.

Ger Welbers benoemd tot Commercieel Directeur Customer Care Center in Alkmaar

Het Customer Care Center in Alkmaar heeft Ger Welbers per 8 mei 2006 benoemd tot Commercieel Directeur.

Ger Welbers (48) heeft ruime ervaring in commerciële en directie functies. In de afgelopen jaren was hij onder meer commercieel adjunct directeur bij HDC Media en recentelijk heeft hij als consultant bij TEMA bedrijven geadviseerd over relatiebeheer strategieën.

Binnen Het Customer Care Center is Welbers verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de commerciële activiteiten en zal samen met de Algemeen Directeur, Harco-Jan Folkerts, de strategie van het bedrijf verder uitwerken.

Het Customer Care Center is een full service contact center met 100 werkplekken en ongeveer 200 medewerkers. Belangrijkste activiteit is het verzorgen van outbound- en inbound- telefoonverkeer in sterke combinatie met databasemarketing activiteiten voor opdrachtgevers. Het Customer Care Center onderscheidt zich hiermee van andere call centra en biedt opdrachtgevers daarmee een one stop shoppingconcept. Het bureau voert zowel business tot business als business to consumer campagnes uit.

Het bedrijf is in 1999 opgericht en heeft in de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Volgens oprichter en algemeen directeur Harco-Jan Folkerts was het mede daarom nodig de directie uit te breiden. Tevens wordt daarmee verdere groei en uitbouw van het onderscheidende vermogen van de organisatie mogelijk.

Het Customer Care Center werkt voor gerenommeerde opdrachtgevers zoals onder andere Het Financieel Dagblad, Eneco, Microsoft, GE, De Zaak, Cordares Verzekeringen, Het Parool, Veronica en de Weekbladpers.