Rotterdam Airport

Passagiers zeer tevreden over VLM Airlines

04.05.2006

In een tevredenheidsenquête door Test-Aankoop die plaats vond in zes Europese landen, waarin wereldwijd alle luchtvaartmaatschappijen zijn opgenomen, staat VLM Airlines met een tevredenheidsscore van 7,4 bijzonder hoog op de 8ste plaats in de lijst. Daarnaast beoordelen passagiers VLM Airlines als de meest stipte luchtvaartmaatschappij.

In het 'Fly to Delight'-onderzoek van het onafhankelijke onderzoeksbureau D-Sense scoort VLM Airlines een opmerkelijk hoog percentage zeer tevreden tot tevreden passagiers, namelijk 98,1%! De voornaamste redenen waarom passagiers kiezen voor VLM Airlines zijn de ligging van de luchthavens waar zij op vliegt (in de nabijheid van stadscentra), het feit dat er op London City wordt gevlogen, de korte inchecktijden en snelle in- en uitstapmogelijkheden.

Vanaf Rotterdam Airport
VLM Airlines vliegt vanaf Rotterdam Airport 10 keer per dag naar Londen City Airport, 2 keer per dag naar Hamburg en in het zomerseizoen wekelijks naar de Kanaaleilanden Guernsey en Jersey. Meer informatie betreffende deze vluchten vindt u bij bestemmingen. Via London City kan eveneens dagelijks gevlogen worden naar Isle of Man, Jersey, Liverpool en Manchester.