Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

5 mei 2006

LEWIS PR breidt uit op alle fronten

~ Benelux-vestiging van internationaal PR-bureau voegt personeel, diensten en klanten toe aan portfolio ~

EINDHOVEN - LEWIS PR, het internationale PR-bureau, heeft een grote stap vooruit gezet bij de expansie van zijn Nederlandse activiteiten. Het afgelopen halfjaar stelde LEWIS Benelux vijf nieuwe medewerkers aan, waardoor het personeelsbestand is uitgegroeid tot 18 full-time consultants.

In dezelfde periode heeft LEWIS Benelux een zestal nieuwe vaste klanten opgetekend, waaronder Citrix Systems en Avanade. Citrix is wereldwijd marktleider op het gebied van access infrastructure solutions en zorgt ervoor dat gebruikers overal optimaal toegang hebben tot elke applicatie. Avanade is een joint venture van Accenture en Microsoft die bedrijven ondersteunt bij de implementatie van Microsoft-oplossingen.

Om verdere groei te stimuleren en tegelijkertijd de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen, lanceerde LEWIS onlangs PR+. PR+ is een pakket multimediale diensten die ingezet kunnen worden om PR-campagnes te verrijken. Naast tekst, fotografie en grafisch ontwerp bestrijkt PR+ ook weblogs, videocreatie en viral marketing.

"Het medialandschap evolueert voortdurend en wij evolueren mee", aldus Marieke van Zuien, general manager bij LEWIS Benelux. "Daar hebben we onze goede resultaten aan te danken. Tijdens de economische malaise konden we groeien door efficiënt, resultaatgericht en proactief te werken. Nu de markt weer aantrekt, staan we klaar om onze klanten op weg te helpen in de wereld van nieuwe media."

Over LEWIS
LEWIS is gespecialiseerd in mediarelaties, waaronder financiële, persoonlijke en zakelijke PR voor bedrijven in Europa, Azië-Pacific en Noord-Amerika. De Benelux-vestiging bevindt zich in Eindhoven en de internationale bedrijfsvoering wordt gecoördineerd vanuit Londen. Andere volledige dochters bevinden zich in Boston, Hong Kong, Kopenhagen, Los Angeles, München, Madrid, Manchester, Milaan, New York, Parijs, San Diego, San Francisco, Shanghai, Singapore, Stockholm, Sydney en Washington DC.

Het bedrijf is één van de snelst groeiende in de sector. LEWIS heeft momenteel een omzet van $17 miljoen en telt meer dan 190 werknemers. Zie voor meer informatie www.lewispr.nl.

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com