Gemeente Bussum

Ware lintjesregen in Bussum

Het regende koninklijke onderscheidingen vorige week in Bussum. Maar liefst 25 inwoners hebben een lintje uitgereikt gekregen voor hun verdiensten.

Bij de brandweer zijn op 27 april twaalf mannen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Een dag later, op 28 april, hebben negen inwoners een lintje in ontvangst mogen nemen in het gemeentehuis van Bussum. Twee inwoners hebben de koninklijke onderscheiding op een andere locatie gekregen en nog twee inwoners krijgen hun lintje op 10 mei aanstaande. Acht van hen zijn benoemd in de Orde van Oranje Nassau, vijf zijn ridder in de Orde van Oranje Nassau geworden. De gedecoreerden zijn:

Brandweer
De heer P.W.M. Steenman, de heer G.H.J. Eggenkamp, de heer J.A. Boomgaard, de heer D. de Graaf, de heer A.M. Heerschop, de heer J.A.M. Ruisendaal, de heer C.J. Krijnen, de heer R. Spaans, de heer B.A. Klijnman, de heer C.P. Broné, de heer M.G.J. Fakkeldij en de heer R.J. Mous.

Overigen
De heer H.J.P. Risch, de heer drs. R.A. Bothof, mevrouw J. Lelij, mevrouw J.L. Kluck-Hogenboom, de heer H.W. Weijer, de heer H.A.F. Wennink, de heer J.P.H. Minekus, de heer ir. J. Lamers, de heer B. Koelman. Allen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau werden benoemd de heer C.J. Falcão Ribeiro, de heer C. Kousemaker, de heer I.J. Cohen en de heer E.M. van Trommel.