Verzamelberichten vrijdag

's-Hertogenbosch, 05-05-2006

Winkeldieven aangehouden

s-Hertogenbosch Twee 15 jarige jongens uit Veghel zijn op 4 mei 2006 aangehouden ivm diefstal van parfum twv 54 uit een winkel aan de Markt te Den Bosch.

Steigerklimmers aangehouden

s-Hertogenbosch Een 15 jarige jongen uit Vught en Den Bosch zijn op 4 mei 2006 omstreeks 21.45 uur aangehouden. De jongens waren op de steigers aan de St. Jan aan de Hinthamerstraat te Den Bosch geklommen. Tegen de jongens is proces-verbaal opgemaakt, omdat ze zich op verboden terrein bevonden.

Verdachten mishandeling aangehouden

s-Hertogenbosch Een 20 en 24 jarige man uit Cromvoirt zijn op 5 mei 2006 aangehouden ivm mishandeling. De 20 jarige man kreeg onenigheid in een horecagelegenheid aan de Karrenstraat te Den Bosch met een 18 jarig meisje uit Vught, waarbij hij haar mishandelde. Hierop werd hij door een portier meegenomen. Hierop ging de 24 jarige jongen de portier te lijf, waardoor de 20 jarige jongen weer het slachtoffer belaagde. Beide mannen zijn aangehouden.

Auto-inbrekers aangehouden

s-Hertogenbosch Een 25 en 27 jarige man uit Utrecht zijn op 5 mei 2006 omstreeks 02.30 uur op heterdaad betrapt bij een inbraak in een auto aan de Berenklauw te Den Bosch. Een oplettende getuige zag de mannen bezig en belde de politie. De mannen zijn ingesloten.

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Tegen een 19 jarige automobilist uit Den Bosch is op 5 mei 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De jongen reed omstreeks 05.05 uur op de Orthenseweg te Den Bosch. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd als beginnend bestuurder.

Rijden onder invloed

Boxtel Tegen een 38 jarige automobilist uit Boxtel is op 4 mei 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 23.55 uur op de Achterberghstraat te Boxtel.

Recalcitrante verdachte aangehouden

Uden Een 22 jarige automobilist uit Uden is op 4 mei 2006 aangehouden voor belediging, negeren stopteken en verzet. De man kreeg omstreeks 21.45 uur op de Losplaats te Uden een stopteken. Hij bracht zijn voertuig op het laatste moment tot stilstand, waardoor de politiemensen opzij moesten stappen. De man had zijn geluidsinstallatie zo hard staan, dat anderen hier overlast van ondervonden. Toen de bestuurder hiervoor een proces-verbaal kreeg, werd hij kwaad en reed weg, terwijl hij de politiemensen beledigde. Toen deze hem na reden en opnieuw een stopteken gaven, negeerde hij dit. Toen hij uiteindelijk zijn voertuig tot stilstand bracht, werd hij aangehouden, waarbij hij zich verzette.

Uiteindelijk ging de man met 4 verbalen naar huis.

Verdachte bedreiging aangehouden

Uden Een 34 jarige man uit Volkel is op 5 mei 2006 aangehouden ivm bedreiging van een 41 jarige taxichauffeur uit Zeeland. De taxichauffeur had de man naar Volkel gebracht, maar de man bleek geen geld te hebben om de taxi te betalen. Toen hij in Uden geld ging pinnen, vluchtte hij een café in, doch de taxichauffeur wist de man te achterhalen. Toen de politie bemiddelde en de man alsnog zijn taxirit betaalde, bedreigde hij de taxichauffeur. Hierop is de man aangehouden.

Aanrijding letsel

Oeffelt Bij een aanrijding op de kruising Kruispunt Kerkenhuisweg te Haps op 4 mei 2006 omstreeks 16.10 uur is een 54 jarige automobiliste uit Cuijk gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer. Het slachtoffer stond voor de kruising te wachten, toen een 57 jarige vrachtwagenchauffeur uit Siebengewald achterop haar auto botste.