Barco


Barco en Radio City Music Hall New York Kortrijk, België, 4 mei 2006 Op 3 mei 2006 verspreidde RCMH een persbericht met de aankondiging Barco voor het gerecht te dagen voor het slecht functioneren van een LED muur, die in december 2005 werd geleverd. RCMH beweert dat Barco niet in staat of niet bereid was de problemen op te lossen.

Barco verklaart met nadruk als een professioneel leverancier de volledige verantwoordelijkheid op zich genomen te hebben en de klant een volledige en definitieve technische oplossing te hebben aangeboden.

De zaak werd nu aan Barcos advocaat overgedragen voor verder advies en de nodige stappen worden ondernomen om de aantijgingen van RCMH te weerleggen.

Over Barco
Barco, een internationaal bedrijf met hoofdzetel in Kortrijk, België, levert visualisatie- en display-oplossingen voor professionele markten. Barco ontwerpt en ontwikkelt oplossingen voor grootschermvisualisatie, visualisatiesystemen voor levenskritische toepassingen en systemen voor visuele inspectie. Barco is wereldwijd actief en heeft eigen vestigingen voor Sales & Marketing, Customer Support, Onderzoek & Ontwikkeling en Productie in Europa, Noord-Amerika en Asia Pacific. Barco is genoteerd op Euronext Brussel en maakt deel uit van de Next 150-index (Euronext: BAR; Reuters: BARBt.BR; Bloomberg: BAR BB).

© Copyright 2006 Barco Mag enkel door de professionele pers gereproduceerd worden

Contacts

JP Tanghe
Vice President Barco
President Corporate Communication & Investors Relations Barco nv

Phone:+32 56 26 23 22
Fax:+32 56 26 22 62
jp.tanghe@barco.com