AXA Verzekeringen

Genomineerden AXA Volmacht Award bekend 4 mei 2006

Alfred Guijt van Guijt Verzekeringen, Coen van Ham van Nedasco en Market Scan zijn de drie kandidaten voor de AXA Volmacht Award 2006. Dit heeft de jury van de Volmacht Award bekend gemaakt. De Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich op bijzondere wijze heeft onderscheiden binnen de volmachtmarkt en uitgereikt op dinsdag 16 mei tijdens het AXA Volmachtsymposium.

De jury van de AXA Volmacht Award 2006 bestaat uit Prof. Mr. Gerard Kamphuisen, Arie van den Ende en Jos van der Poel en heeft drie kandidaten genomineerd:

1. Alfred Guijt (Guijt Verzekeringen)

2. Coen van Ham (Nedasco)

3. Market Scan (Robert van der Plas & Hans Gerritsen).

De Volmacht Award wordt uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich op bijzondere wijze heeft onderscheiden binnen de volmachtmarkt. De Award bestaat uit een glazen kunstwerk en een geldbedrag van 5.000 euro. Dit bedrag zal de winnaar besteden aan een aan de volmachtmarkt gelieerd doel. De eerste AXA Volmacht Award is gewonnen door de NVGA in 2004.

Tijdens het AXA Volmachtsymposium op 16 mei te Amersfoort wordt de winnaar bekend gemaakt. Het thema van dit symposium is dit jaar 'De zakelijke kracht van het volmachtbedrijf'. De focus is vooral gericht op de groeimogelijkheden voor volmachtkantoren in de zakelijke tekening. Het symposium wordt gehouden in Kloostersalons De Mariënhof te Amersfoort. Meer informatie is te vinden op
www.axa.nl/volmachtsymposium.

Over AXA

Over de hele wereld levert AXA producten en diensten met de belofte van Financial Protection: bescherming en hulp bij het realiseren van de plannen van klanten, in elke fase van hun leven. Wereldwijd heeft AXA momenteel 50 miljoen klanten, 110.000 werknemers en intermediairs, 72 miljard euro omzet en 3,3 miljard euro nettowinst over het jaar 2005.