AutoRai

Saab introduceert Personal Setting Service

(5/5/2006)
Al sinds zijn eerste automobiel uit 1947 is Saab onlosmakelijk verbonden met innovatie en bijzondere techniek. Een Saab gaat zijn eigen weg. Een weg die nu voortgezet wordt met de introductie van de Saab Personal Setting Service. Met deze service onderscheidt Saab zich opnieuw van de concurrentie.
Wat houdt de Saab Personal Setting Service concreet in? De diverse computerinstellingen van de Saab 9-3 en Saab 9-5 kunnen door de dealer worden aangepast geheel conform de wensen van de eigenaar. Uniek daarbij is dat Saab dit personaliseren van de auto als gratis service aan zijn klanten aanbiedt. Overigens kan de Saab-eigenaar zelf ook diverse basisfuncties instellen.

Drie weken na aflevering van de auto krijgen de eigenaren van de nieuwe Saab 9-3 of Saab 9-5 een boekje thuisgestuurd over de Personal Setting Service. De Saab-rijder kan hierin zijn voorkeuren voor de elektronische instellingen aankruisen en vervolgens een afspraak maken met de dealer via de eigen verkoper. De dealer programmeert de auto â zonder bijkomende kosten voor de klant â geheel naar de individuele wensen van de Saab-rijder.

De vele instelmogelijkheden hebben betrekking op:
* Verlichting â bijvoorbeeld de tijdsduur dat de autolampen nog blijven branden na het uitstappen (voor de 9-3 en 9-5).
* Vergrendeling en alarm â bijvoorbeeld het type licht-/geluidssignaal dat wordt gegeven bij ontgrendeling via de afstandsbediening of het automatisch vergrendelen van de portieren bij wegrijden (voor de 9-3 en 9-5).

* Ruiten- en koplampsproeiers â bijvoorbeeld het automatisch recirculeren van het ventilatiesysteem als de ruitensproeier wordt gebruikt om de geur van ruitensproeiervloeistof buiten te houden (voor de 9-3).

* Verwarming â bijvoorbeeld automatische uitschakeling van de achterbankverwarming na een bepaalde tijdsduur (voor de 9-5).
* Waarschuwingssignalen â bijvoorbeeld het type signaal, het symbool en/of het geluid bij vergeten gordel (voor de 9-3).

Voor de Saab 9-5 Sport Sedan en de Sport Estate zijn er op deze manier zes verschillende functies met vijftien mogelijke instellingen te programmeren.

Voor de Saab 9-3 Sport Sedan, de Sport Estate en de Cabriolet zijn dat zelfs 22 functies met 49 mogelijke instellingen.

De keuzes bij de Saab 9-7X zijn beperkter, maar alle instellingen kunnen door de berijder zelf worden aangepast. Daarom biedt Saab voor de 9-7X geen Personal Setting Service.

Saab is per 1 mei 2006 gestart met de Personal Setting Service om zijn klanten voortaan nog beter van dienst zijn.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster