Omron Healthcare Europe B.V. kondigt wijziging van ..........

Omron healthcare europe b.v.

Omron Healthcare Europe B.V. kondigt wijziging van executive management aan

HOOFDDORP, Nederland, May 5 /PRNewswire/ --

Omron Healthcare Europe B.V. kondigde aan dat Yutaka Kobayashi met onmiddellijke ingang de functie van chief executive officer zal aannemen, en dus de overstap maakt van zijn voormalige functie als hoofd van de productstrategie voor de Omron Healthcare groep. Kenji Eda, de voormalige globale productmanager voor de afdeling bloeddrukmonitors bij de Omron Healthcare groep, wordt vicepresident voor de bedrijfsstrategie.

Kobayashi en Eda zullen hoofdzakelijk instaan voor de verdere uitbreiding van de bloeddrukmonitor activiteiten van Omron Healthcare Europe B.V., vooral in Rusland, het Midden-Oosten en Oost-Europa, voor de ontwikkeling van nieuwe en bestaande producten om aandoeningen te bestrijden zoals ochtendhypertensie , een aandoening die moeilijk op te sporen is via doktersonderzoeken. Ze zullen ook verder werken aan de ontwikkeling van gewichtscontroleproducten om het metabolisch syndroom en zwaarlijvigheid te bestrijden.

Kobayashi heeft meer dan 25 jaar ervaring in verschillende management-, productontwikkeling-, marketing- en business development-functies in de Omron groep die hij meeneemt naar zijn nieuwe CEO-functie. Vóór zijn functie als executive officer voor productstrategie, oefende Kobayashi een marketing- en ontwerpmanagementfunctie uit bij de Omron Healthcare groep. Dat was na zijn termijn als directeur van het Omron Design Center in Milaan, Italië, waar hij meewerkte aan de productontwikkeling en aan de uitbreiding van de globale activiteiten van Omron Corporation. De oprichting van het eerste globale merkenbeheersysteem voor de Omron Healthcare groep staat op naam van Kobayashi.

Eda heeft 16 jaar ervaring in verschillende marketing- en bedrijfsstrategische functies binnen de Omron Healthcare groep die hij meeneemt naar zijn nieuwe functie als vicepresident van bedrijfsstrategie voor Omron Healthcare Europe B.V. Zijn vorige functies in het bedrijf waren onder andere een zeven jaar durende opdracht bij Omron Healthcare, Inc.
(Chicago, VS), waar hij verantwoordelijk was voor verschillende bedrijfsstrategische zaken zoals budgettering, logistiek/aankoop, plaatselijke verkoop en marketing in de VS, Canada en Latijns-Amerika en het vernieuwen van de bedrijfsprocessen.

"Ik ben trots M. Kobayashi's aanstelling tot CEO en M. Eda's aanstelling tot vicepresident voor bedrijfsstrategie te kunnen aankondigen. Beiden zijn een enorme aanwinst voor Omron Healthcare Europe B.V.," aldus Keiichiro Akahoshi, plaatsvervangend directeur en chief executive officer, Omron Healthcare groep. "Ik ben ervan overtuigd dat M. Kobayashi's uitgebreide ervaring in productontwikkeling, marketing en business development en M. Eda's ervaring in bedrijfsstrategie een uitstekende combinatie is die ons zal toelaten om onze activiteiten verder uit te breiden in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Bovendien kunnen we op deze manier kwaliteitsvolle gezondheidszorgproducten blijven leveren die de consumenten helpen om hun lichamelijk en geestelijk welzijn te behouden en te verbeteren."

Over Omron Healthcare Europe B.V.

Omron Healthcare Europe B.V., gevestigd in Hoofddorp bij Amsterdam in Nederland, is het Europese hoofdkantoor van Omron Healthcare groep, en levert bloeddrukmonitors, ademhalingstoestellen, thermometrie, persoonlijke verzorgings- en gewichtscontroleproducten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

CONTACT:
Kenji Eda
Omron Healthcare Europe B.V.

+31-20-354-8200
Kenji.eda@eu.omron.com

Website: www.omronhealthcare.com