Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom (5/5)

BERGEN OP ZOOM, 5 mei 2006

Politie houdt 27-jarige man aan voor bedreiging

BERGEN OP ZOOM: De politie hield vrijdag 5 mei rond 5.50 uur op de Gertrudisboulevard een 27-jarige man uit Bergen op Zoom aan nadat hij twee meisjes (17 en 20 jaar uit Oosterhout en Etten-Leur) had bedreigd. De meisjes renden door een weiland toen de politie arriveerde. Toen de agenten hen aanspraken, konden ze de verdachte aanwijzen. Aangezien de verdachte volgens de meisjes een vuurwapen bij zich droeg, trokken de agenten hun dienstwapen bij de aanhouding. Er werd echter geen vuurwapen aangetroffen. De verdachte is ingesloten en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor bedreiging. De aanleiding van de zaak is onduidelijk.

Auto gestolen bij inbraak

HOEVEN: Een 39-jarige man uit Hoeven deed 5 mei bij de politie aangifte van autodiefstal. Inbrekers zijn vermoedelijk tussen donderdag 4 mei 22.30 uur en vrijdag 5 mei 6.00 uur zijn woning aan de President Hopstakenlaan binnengedrongen waarna ze zijn grijze auto van het type Audi A4 met het kenteken 14-HP-NX stalen. Mensen die de auto na deze diefstal nog hebben gezien, kunnen bellen met de politie op nummer 0900-8844.

Politie neemt aangiften van drie auto-inbraken op

PUTTE: Drie mensen deden vrijdag 5 mei bij de politie aangifte omdat er was ingebroken in hun autos. De inbraken zijn gepleegd aan de Keizerstraat (2 inbraken) en de Postbaan (1 inbraak). De inbrekers zijn er van doorgegaan met de auto-radios.

Auteur: Inge van den Heuvel