Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Achterhoek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK

5 mei 2006

Terborg - Meisje vermist

De 15-jarige Manuela Sahan uit Terborg wordt sinds 3 mei vermist. Zij verdween uit haar ouderlijke woning na onenigheid thuis. Manuela heeft een fors postuur en is 1.68 meter lang. Ze heeft bruin, krullend, halflang haar. Op het moment van haar verdwijning droeg ze een grijze trui, blauwe spijkerbroek en blauwe schoenen. Het is ook mogelijk dat zij een bruin t-shirt draagt, met een groen vestje. Manuela heeft na haar verdwijning telefonisch contact opgenomen met kennissen, maar wilde daarbij niet vertellen waar zij zich bevindt. Het laatst is zij gezien in Doetinchem. Vermoedelijk is zij op stap met haar vriend, die geestelijk soms onstabiel is.

De politie wil graag weten waar Manuela is en verzoekt mensen die informatie hebben over haar verblijfplaats, contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Sinderen - Ongeval met vier gewonden

Vier mensen raakten op 5 mei rond 7.15 uur gewond bij een ongeval op de Aaltenseweg, ter hoogte van de Keurhorsterweg. Zij reden op de Aaltenseweg richting Aalten. De bestuurder, een 23-jarige man uit Winterswijk, nam een bocht wat te scherp en moest toen uitwijken voor een tegenligger. Hierbij verloor hij de macht over het stuur en de auto botste tegen een boom. In de auto zaten drie passagiers: een 18-jarige vrouw uit Bottrop (Dld), een 19-jarige man uit Duitsland (onbekende woonplaats) en een 21-jarige man uit Winterswijk. Allevier inzittenden werden gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Naar de oorzaak van het ongeval wordt een onderzoek ingesteld.

Nadere informatie: Bureau Communicatie Andrea Jansen, 055-5486648

---- --