TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 03-05-2006

Televisie
TROS TV SHOW
Uitzending vrijdag 5 mei
Nederland 2 - 21.28 uur

VIJF 'GROTE' MANNEN IN DE TROS TV SHOW

Vrijdag 5 mei ontvangt Reinout Oerlemans in de TROS TV SHOW maar liefst vijf mannen die op geheel eigen wijze hun sporen hebben verdiend in de sportjournalistiek, in de keuken en in de showbizz.

Sportpresentator Mart Smeets, die haast nooit interviews geeft, is te gast in de studio en praat met Reinout over zijn legendarische carrière bij Studio Sport, over zijn zoon Tjerk, zijn band met Lance Armstrong en hij vertelt het 'ware' verhaal over zijn relatie met Ria Visser.

Chef-kok en horecaondernemer Herman den Blijker komt praten over zijn programma Herman Zoekt Chef, waarin hij op zoek gaat naar een nieuwe chef-kok voor zijn restaurant in Amsterdam. Den Blijker krijgt van Reinout tevens een culinaire test voorgeschoteld.

Gordon, Gerard Joling en René Froger staan eind mei opnieuw in de Amsterdam ArenA met een groots opgezet concert. Kunnen de mannen het onderling nog steeds wel goed met elkaar vinden? Hoe gaat het inmiddels met de gezondheid van René en Gordon? Een afwisselend hilarisch, chaotisch en af en toe zelfs serieus interview met de drie Toppers!