Athlon Holding

Dit is een gezamenlijke openbare mededeling van De Lage Landen International B.V. ("De Lage Landen" of de "Bieder") en Athlon Holding N.V. ("Athlon"). Niet voor uitgifte, publicatie of verspreiding, geheel of gedeeltelijk, in of naar de Verenigde Staten, Australië, Canada, Italië of Japan. Deze mededeling vertegenwoordigt geen openbaar bod om gewone aandelen Athlon te kopen, noch een verzoek om gewone aandelen Athlon te verkopen, maar is een aankondiging als bedoeld in artikel 9b lid 1 van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

AANDEELHOUDER VAN ATHLON BEVESTIGT INTENTIE OM AANDELEN AAN TE MELDEN ONDER AANBEVOLEN OPENBAAR BOD

Hoofddorp/Eindhoven, 5 mei 2006

Natexis Lease S.A. heeft aan Athlon bevestigd dat het voornemens is alle door haar gehouden aandelen aan te melden onder het voorgenomen aanbevolen openbaar bod door de Bieder op alle uitstaande gewone aandelen Athlon, tegen een prijs in contanten van EUR 30,25 per gewoon aandeel, in welke prijs is inbegrepen het recht op dividend over het boekjaar 2005 (het "Voorgenomen Bod").

Volgend op de conversie van de converteerbare preferente aandelen houdt Natexis Lease S.A. thans 1.300.000 gewone aandelen Athlon, hetgeen ongeveer 7% vertegenwoordigt van de uitstaande gewone aandelen.

Tezamen met Natexis Lease S.A. vertegenwoordigen de aandeelhouders, die reeds hadden toegezegd hun aandelen aan te melden onder het Voorgenomen Bod, in totaal ongeveer 54% van het uitgegeven en uitstaande gewone aandelenkapitaal van Athlon. In vergelijking met het uitgebrachte persbericht d.d. 22 maart 2006 is het percentage van de onherroepelijke toezeggingen met meer dan 7% gestegen. De toename boven de 7% is voornamelijk het gevolg van een toename van het belang gehouden door een van de aandeelhouders, die reeds had toegezegd zijn aandelen aan te melden onder het Voorgenomen Bod.

Dit is een openbare mededeling ingevolge artikel 9b lid 1 van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

Verdere informatie:

Voor Athlon Holding N.V. Voor De Lage Landen
mr. J.E. Demper, Secretaris Raad van Bestuur drs. J.A. de Monchy, Manager General Affairs Tel: +31 (0)23 567 5700 Tel. +31 (0)40 233 9777
E-mail: jandemper@athlonholding.nl E-mail: j.a.monchy@delagelanden.com

Dit persbericht is gepubliceerd in het Engels en in het Nederlands. De Nederlandse versie prevaleert boven de Engelse versie.
-----------------------

Press release - Persbericht - Press release - Persbe


---- --