Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Huib Dekker kiest voor buitenlandse uitdaging
Financieel Directeur Telfort gaat voor zijn droom

Amsterdam, 5 mei 2006 - Vandaag maakt Telfort bekend op zoek te gaan naar een nieuwe Financieel Directeur. Huib Dekker heeft voor zijn droombaan gekozen. Na bijna 5 jaar gaat hij dan ook Telfort verlaten. Een half jaar geleden werd hij na de overname door KPN benoemd tot Financieel Directeur en vormde hij tezamen met Stephanie Harmsen de directie. Dekker zal aanblijven tot 16 juni aanstaande.

Stephanie Harmsen, algemeen directeur van Telfort: "Wij zijn blij voor Huib, want je droom kunnen verwezenlijken is natuurlijk een kans uit duizenden, die iedereen zou aangrijpen. Het is nu heel dubbel, want als Telfort betreuren wij zijn vertrek natuurlijk ten zeerste. Hij is een markante persoonlijkheid die vanaf 2000 mee heeft geholpen om het financiële beleid vorm te geven. Zijn expertise, daadkracht en drive zullen we zeker gaan missen. Rest ons niets anders dan zo spoedig mogelijk naar een vervanger te zoeken."

Huib Dekker zegt: "Ja, deze keuze is heel dubbel. De vorige keren dat ik van werkgever veranderde, was ik klaar met een baan. Dat is nu niet zo. Ik denk dat mijn positie de leukste is in de Nederlandse telecombranche op dit gebied. Ik heb er ook heel lang over na moeten denken, maar uiteindelijk gaf mijn gevoel de doorslag. Het is mijn droombaan en niet alleen dat, het voldoet ook nog eens aan een andere droomwens van mij, namelijk het wonen en werken in het buitenland. Met pijn in mijn hart zal ik op 16 juni afscheid nemen van Telfort, want het is het leukste bedrijf in Nederland met fantastische mensen om mee samen te mogen werken. Ik ben ervan overtuigd dat het team de cost leadership in deze markt en de hoge standaarden die we hebben neergezet, zullen handhaven." Het is op dit moment nog niet mogelijk om zijn nieuwe positie te vermelden.

Over Telfort
Telfort is een van de toonaangevende aanbieders van mobiele telecommunicatie voor particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Telfort biedt kwalitatief goede producten tegen zeer scherpe prijzen. Hiervoor beschikt Telfort over een netwerk van goede kwaliteit en stelt zij de klantenservice centraal voor haar klanten. Telfort is een vitale organisatie die snel op marktontwikkelingen inspeelt. Vanaf zomer 2005 is Telfort de eerste operator in Nederland met een landelijk dekkend mobiel breedbandnetwerk.


- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (