Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hoofddorp, 5 mei 2006.

Norman/SHARK biedt eigen "Secure Remote Desktop Control" oplossing aan. ISL LIGHT veroorzaakt een revolutie in de manier waarop u pc's op afstand beheert!

Sinds 1 juni 2005 gebruikt Norman/SHARK ISL Light Remote Desktop als een unieke support oplossing aan klanten om volledig veilig een PC bij problemen op afstand over te kunnen nemen. In sommige gevallen kan telefonische ondersteuning voor eindgebruikers (te)veel tijd in beslag nemen. De reacties van klanten zijn zo overweldigend dat deze dienst veel breder ingezet zal gaan worden. Norman/SHARK verkoopt deze dienst nu aan andere bedrijfstakken die hun klanten graag volledig en veilig tegemoet willen komen.
Dit werd deze week duidelijk nadat Norman/SHARK het contract had ondertekend met ISL Light voor levering en ondersteuning in de gehele Benelux.
ISL Light is een "secure remote desktop control" oplossing waarmee u via internet op afstand controle krijgt over de computers van uw klanten/medewerkers (na goedkeuring van de cliënt). Wij bieden 3 bedrijfsmodellen aan. U kunt uit PayPerUse-, ASP-, Serverlicentie of uit één van de bundels kiezen, die de voordelen van verschillende bedrijfsmodellen combineren.
Installatie, configuratie of onderhoud is niet nodig voor deze gemakkelijke, firewall-vriendelijke module. De cliënt (klant /medewerker) logt in op het programma van de desk (ondersteuning). Een internetverbinding en/of telefoon is alles wat u nodig heeft om uw cliënt direct te helpen door middel van ons geavanceerde ISL Grid netwerk.
Ook voor interne communicatie tussen medewerkers onderling kan de verbinding gebruikt worden, ideaal wanneer men elders filialen heeft. Wereldwijde, efficiënte on-line support, samenwerking op afstand en bestands-overdracht zijn te realiseren!
Kenmerken:

- geen installatie van software nodig;

- geen onderhoud nodig;

- er worden geen concessies gedaan aan de integriteit van uw firewall.;
- SSL beveiligd (symmetrische 128-bit versleuteling);
- online chat sessies mogelijk;

- bestanden uitwisselen tussen desk en client door middel van "drag & drop";
- delen van muis en toetsenbord is mogelijk;

- géén problemen met verschillende resoluties tussen de desk en cliënt;
- slechts een internet-verbinding en een telefoon nodig. Voor overige informatie: http://www.norman.com/News/Press_releaseslocal/34380/nl Norman/SHARK B.V.
Contactpersoon: Dhr. V. Ladage
Postbus 159, 2130 AD Hoofddorp
Tel.: 023-78 90 233
Fax: 023-56 13 165
info@norman.nl
www.norman.nl


---- --