Getronics PinkRoccade

Nieuwegein, 5 mei 2006 Nieuwsbericht

Getronics PinkRoccade wint Oracle Partner Award

Getronics PinkRoccade heeft tijdens de jaarlijkse Oracle Partner Summit Benelux de Oracle Partner award gewonnen. Ieder jaar onderscheidt Oracle haar beste partners met awards voor negen categorieën. In de categorie "Best SME Applications Partner of the year" is de award aan Getronics PinkRoccade toegekend.

Getronics PinkRoccade is binnen het industriële middensegment business partner voor de Oracle/JD Edwards EnterpriseOne suite. Reden voor Getronics PinkRoccade om de Oracle/JD Edwards EnterpriseOne software binnen haar dienstverlening op te nemen, is het internationale karakter. Ook de opzet van de database, platformonafhankelijkheid, beheerbaarheid en stabiliteit van de oplossing spelen een belangrijke rol.

De "Best SME Applications Partner of the year" award wordt toegekend aan een partner die zich specifiek richt op de Mid Market met een eigen strategie en propositie op basis van Oracle applicaties. Caroline Wouters, Alliance & Channel Director van Oracle Benelux: "Getronics PinkRoccade onderscheidt zich door de mate van zelfstandigheid waarin zij haar klanten en prospects weet te bedienen. Getronics PinkRoccade heeft een sales en presales team dat met focus de markten voor productiebedrijven en lokale overheid bewerkt. Ze zijn de eerste JD Edwards partner in Nederland en zijn zeer actief op het gebied van marketing met onder andere de Geïntegreerd Financieel Systeem (GFS) gebruikersdag, telemarketing activiteiten en verschillende evenementen. Daarom overhandigen we deze award graag aan Getronics PinkRoccade."