Time : 11:52:22
Date : 05 May 2006
Sender Name: FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu

Dialoog, dat is gezond!

De federale overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu kiest "dialoog" als rode draad in zijn jaarverslag 2005.

Vandaag komt het jaarverslag 2005 van de federale overheidsdienst (FOD) Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu uit. Het wordt het derde activiteitenverslag van deze jonge organisatie. "Dialoog" is dit keer de rode draad.

Zonder dialoog is goed beleid onmogelijk. Of het nu gaat om samenwerking met andere overheden, vakbonden, beroepsverenigingen en voogdijministers, om dienstverlening aan de burger of een goede sfeer binnen de organisatie; al deze doelen steunen op een goede relatie met wederzijds respect. In dit nieuwe rapport kan u ontdekken hoeveel gezichten dialoog wel heeft, en hoe waardevol dit begrip voor onze overheidsdienst is.

De FOD kiest resoluut voor een rapport op maat van de lezer. Heldere taal, professionele foto's en selectief cijfermateriaal geven een boeiend relaas van het voorbije jaar. Tal van medewerkers komen aan het woord. Zij geven hun eigen kijk op het werk van de FOD, en de rol van dialoog hierin.

Het jaarrapport nodigt ook uit om verder te gaan. Wie meer wil weten over een specifiek onderwerp, wordt op weg gezet met contactgegevens en weblinks. De nieuwe webstek van de FOD, www.health.fgov.be, speelt hier de hoofdrol.

De rechtstreekse link naar het jaarverslag 2005 en vorige edities is: www.health.fgov.be/annualreport

Contact : Kristel Fransen, 0475/66.75.52,
Kristel.Fransen@health.fgov.be

URL: http://www.health.fgov.be/annualreport http://www.health.fgov.be
Picture: (None)
Attachments: (None)

Translations:

Link to Press Release - FR Link to Press Release - NL